Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor’da Bundan Sonra İş Başkana Düşüyor

Ç.Rizespor da iş bilmezlik çok şeylere mal oluyor.
Transfer dönemi ve hoca değişikliğinde zamansız kararalar.

Madem Bülent hoca gönderilecek insan biraz oynanan futbola bakar Ç.Rizespor un sahasında oynadığı son müsabakada takımda bir kımıldama var sonuç kotu ama oyuncular istekli en iyi maçını oynuyor. Bülent hocanın biletini kesmişsin üç gün sonra Başakşehir maçını oyna da öyle gönder.


Ahhh ah çok şeyler beklediğimiz Başkan maalesef doğru kararlar alamadığından dolayı şuanda Ç.Rizespor takımı yedi maçtır bir puanla uçuruma yuvarlandı ,.Bu uçurumdan yaralımı çıkar yara almadan mı çıkar yok olup kümemi düşer bilemiyoruz,bildiğimiz bir şey var Ç.Rizespor uçurumda .
Hamza hocanın ilk maçında çıkardığı on bir oyuncu değişikleri takımı tanımadığını gösterdi, mesela Alper’i orta sahada oynatması gibi Remy’ı ilk on birde başlatması gibi Dokovıç’ı oynatmaması gibi.
 Yazacak çok şey var bizler transfer döneminde bu günleri haykırıyorduk. Bu kotu gidişat sonrası hocanın gitmesi arızayı çözmeyeceğini söylemiştik.


Baktığımızda her şey yeniden başlıyor bu takım nasıl toparlanır bilemeyiz. Ancak bir kere takımda inanılmaz bir disiplinsizlik var oyuncular lakayt isteksiz mücadele dahi etmeyecek durumdalar, nasıl olsa hoca suçlu yönetim suçlu oyuncular suçsuz oh keyfine bak olmaz sorumluluk alan oyuncu yok.
 Bu noktada Ç.Rizespor’da bundan sonra iş Başkana düşüyor Başkan bu işe el koymalı geçmişte Ekrem Cengiz Başkanın yaptığı gibi ,Başkan tesislere yatacak Başkan takımla kampa girmeli bunu başka çaresi yok. Başkan takımla yatıp kalkacak bazen kahvaltılara katılacak yemeklere katılacak motivasyon konuşmaları yapacak gerekirse iğneleyici konuşmalar yapacak başka çare yok, oyuncuları bir gölge gibi takıp etmeli yoksa sonuç hursan. 


Başkan bunları yapsın yemin ediyorum oyuncuları kimse tanıyamaz her şey tersine döner,arkadaşlar durum çok kötü başka çare yok demedi demeyin kesinlikle tekrar ediyorum Başkan tesislere kalacak takımla kampa girecek gerekirse yönetim kuruluyla birlikte  her idmanı seyredecek çok değil bir hafta bakın bu takım ne oluyor yoksa bu oyuncular sorumluluk almaz bu takım ayağa kalkamaz ..
 

Önceki ve Sonraki Yazılar