Türk erkeğinin rüyası Adriana

Türk erkeğinin rüyası Adriana

18 milyona yakın katılımcının oyları Türkiye’de en çok beğenilen kadının Adriana Lima olduğunu ortaya koydu. Ceyda Ateş listenin sürpriz ismi oldu.

AskMen Türkiye’nin 17 milyon 756 bin 293 kişinin katılımıyla tamamlanan “Türkiye’de En Çok Arzulanan Top 99 Kadın Oylaması” sonuçlandı. Oylamada birinciliği daha önce birkaç kez ülkemize de gelen Adriana Lima alarak Türk güzellerini geride bıraktı.
Dört ay boyunca devam eden ve bu sene 130’a yakın güzel adayının yarıştığı dev oylamada doğum sonrası güzelliğini koruyan Lima yine zirvede yer aldı. Lima 177 bin 490 oyla birinci oldu, Victoria’s Secret’ın ünlü esmeri Lily Aldridge 177 bin 176 oyla ikinci olurken, üçüncülüğü Kurt Adam filminin İngiliz güzeli Emily Blunt 172 bin 968 oyla aldı.

Ceyda Ateş şaşırttı
2010’un Top99 birincisi Tuba Büyüküstün bu sene 132 bin 189 oy alarak 58. sıraya yerleşti. Ankette Ceyda Ateş’in pek çok ünlü Türk güzelini geride bırakması ise şaşırttı. “Adını Feriha Koydum” dizisinin 24 yaşındaki güzeli Ceyda Ateş 156 bin 225 oyla 16. olarak Türk kadınları arasında en iyi sıralamayı yaptı.

Hadise listede yok
İnternette pek çok seksi pozu dolaşan Ateş, 5 yaşında katıldığı çocuk güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra ekrana adım atmış, bugüne kadar çok sayıda dizi ve filmde rol almıştı. Ateş geçen günlerde göğüslerine silikon taktırdığını da açıklamıştı. Ankette dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Hadise, Azra Akın ve “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Caroline’i Wilma Elles’in ilk 30’a bile girememesi oldu. Azeri güzel Nigar Talibova ise ankette 17. oldu.



Ceyda Ateş en beğenilen Türk kadın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.