Çaykurspor U-15`den gol yağmuru

Çaykurspor U-15`den gol yağmuru

Rize U-15 Ligi 9. Hafta karşılaşmasında Çaykurspor, sahasında konuk ettiği İl Özel İdarespor`u 15-0 mağlup etti.

Turgay AYHAN

Ekrem Orhon Stadında oynanan ve Hakem Kerem Ezan’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 5-0 Çaykurspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kırmızı-Yeşilli ekip rakip kaleye 8 gol daha gönderdi ve sahadan 13-0 galip ayrıldı.

Çaykurspor’un başarılı oyuncularından Sinan karşılaşmada 6 gol kaydederken Arif ve Ömer Faruk’un 2’şer golü yer aldı. İl Özel İdarespor kalecisi Hasan ise bir çok pozisyona geçit vermeyerek kalesindeki cesur kurtarışları ile göz doldurdu.

9. hafta sonunda namağlup serisini sürdüren Çaykurspor U-15 takımı 24 puanla liderlik koltuğundaki yerini korurken, İl Özel İdarespor ise 3 puanla 6. Sıradaki yerinde kaldı.

Çaykurspor, ligin 10. Haftasını BAY geçecek. İl Özel İdarespor ise 4 Kasım Cuma günü oynanacak olan 10. Hafta mücadelesinde Ardeşen deplasmanında Ardeşenspor ile saat 14:00’de karşı karşıya gelecek.

Çaykurspor: 13 – İl Özel İdarespor: 0

Stat: Ekrem Orhon

Hakem: Kerem Ezan

Çaykurspor: Oğuzhan Koçan (M. Burak 47. Dak), Miraç Semiz, Yasin Yağcı, Semih Mollaoğlu (İrfan 46. Dak), Ömer Durmuş, Arif Delihasan, Burak Kalender, Faruk Bak, Ömer Faruk Sarıhan, Sinan Yazıcı, Okan Albayrak (Mücahit 45. Dak)

Yedekler: Muhammet Burak Fener, Kadir Ketancı, Muhammet Sakal, Mücahit Dal, İrfan Sandıkçı

Teknik Sorumlu: Ali Rıza Sarı

İl Özel İdarespor: Hasan Hocaoğlu, Muhammet Savut, Fatih Taşpınar, O. Hüseyin Türkay, Mustafa Bayraktar, Muhammet Dilsiz (Enes 36. Dak), Burak Sokur (Gökay 15. Dak), Halil İbrahim Yılmaz, Doğukan Çıkar, Oğuzhan Turgut, Yunus Emre Yılmaz (Fatih 41. Dak)

Yedekler: Fatih Kalça, Gökay Furucu, Enes Tığcı

Teknik Sorumlu: Mustafa Hoşgör

Goller: Sinan (10. Dak, 32. Dak, 38. Dak, 46. Dak, 60. Dak, 65. Dak), Burak (17. Dak), Arif (18. Dak, 35. Dak), Muhammet (45. Dak), Mücahit (52. Dak), Ömer Faruk (58. Dak, 59. Dak) (Çaykurspor)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.