Beren Saat Fena Dağıttı

Beren Saat Fena Dağıttı

3 yıllık sevgilisi yönetmen Levent Semerci'den ayrıldıktan sonra setinin olmadığı her gece bir mekanda eğlenen Beren Saat, önceki gün de Fatmagül'ün Suçu Ne?'deki yengesi Esra Dermancıoğlu ile, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı obkejtiflere yansıdı.

 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin iki başarılı oyuncusu önceki gece de eğleceyi sonuna dek yaşayanlardandı. Oldukça alkollü oldukları gözlenen ikili, ayakta durmakta dahi zorluk çekerken bir de çalgıcılara yakalanmalarıyla ortalık cümbüş alanına döndü.



Sütyeni göründü
Beren Saat'i görünce 2 dakikada söz besteleyen çalgıcılar, ilk olarak Beren Saat'e 'Bihter abla' diye seslenirken, cevap alamamaları üzerine 'Fatmagül yenceciğim bir çorba parası versene be Fatmagül yengeciğim bizde yolumuzu bulalım" diyerek çalğıları eşliğinde seranatta bulundular. Bu arada alkolün etkisi ile ayakta dahi durmakta zorluk çeken ikliden Beren Saat, basın mensuplarından kaçmaya çalışırken açık olan bluzunun dügmesinden sütyeni göründü. Bir kıyafetinin azizliğine uğrayan Saat, bir yandan üstünü toparlarken, bir yandan ise hızla taksiye binmeye çalışıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.