Bal ligi'nde 4. hafta sonuçları

Bal ligi'nde 4. hafta sonuçları

Bal ligi 1. gurupta mücadele eden temsilcilerimiz Ardeşenspor,Kalkanderespor ve Arhavispor Bu hafta maçlarını kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştılar.

ARDEŞENSPOR ZORLU DEPLASMANDAN PUANLA DÖDÜ
Ardeşenspor Bölgesel Deplasmanlı Amatör ligi 4. Haftasında zorlu 3 Mart Beldespor maçı için Erzuruma gitmişti. Ardeşenspor için kazanmanın çok çok önemli olduğu maçta Ardeşenspor 1-0 da olsa kazanmasını bildi.

Bu sonuçla Ardeşenspor 1 Maç fazlasıyla 7 puana yükselerek fikstür de 3. sıraya yerleşti. Gurupta lider Refahiye sporun kendi sahasında berabere kalması ile Ardeşenspor Kazandığı 3 puanın yanı sıra lider ile arasındaki 5 puanlık fark ta üçe inmiş oldu.
ARHAVİSPOR SERİYE DEVAM

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta Mücadele Eden Artvin Temsilcimiz Arhavispor,Kendi evinde Kelkit Hürriyetsporu  1 – 0 Mağlup Ederek 3 Puan’a Uzanan Takım Oldu.Arhavispor’un Golü Emre Kalaycı'dan Geldi.

Geçtiğimiz Hafta Kağızmanspor'u Yenen Arhavispor, Bu Hafta kendi evinde Kelkit Hürriyetspor'u 1-0 Mağlup Ederek Galibiyet serisini devam ettiren takım oldu.

Bu Sonuçla Puanını 10'a Çıkararak Arhavispor Lig'de Averajla 2 Sırada yer aldı.

KALKANDERESPOR KAZANMASINI BİLDİ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta Mücadele Eden bir diğer Rize temsilcisi Kalkanderespor geçen hafta deplasmandaki yenilgisinin ardından bu hafta kendi evinde galip gelmesini bildi.

Bayburt Belediyespor’u konuk eden Kalkanderespor  maçı 2-1 kazanmasını bildi. Bu sonucun ardından 7 puana yükselen Kalkanderespor aynı puana sahip Ardeşenspor’un ardından 4.sırada.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.