"Aldatanlara saygım var"

"Aldatanlara saygım var"

Gwyneth Paltrow, evlilik dışı ilişki yaşayanlara saygı duyduğunu açıkladı

COLDPLAY Grubu'ndan Chris Martin’le sekiz yıldır evli olan ABD’li sinema oyuncusu Gwyneth Paltrow, evlilik dışı ilişki yaşayanlara saygı duyduğunu açıkladı. Evliliği süresince bir kez bile eşini aldatmayı düşünmediğini belirten Paltrow “Ben tam bir aşk kadınıyım, çok duygusalım” dedi. 38 yaşındaki oyuncu, rol aldığı “Contagion” filminin gösterimi için gittiği Venedik Film Festivali’nde düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

“Hayat gerçekten çok karmaşık. Benim saygı ve hayranlık duyduğum insanlar partnerlerini aldatıyor. Hepimiz insanız, bazen diğerlerinin bizi yargılayacağı seçimler yapıyoruz ama hayat bana insanları yargılamamayı öğretti. Aldatmak da bunlardan biri.” “

"EVLİLİĞİM İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUM"

Filmde, Hong Kong’a gittiğinde partnerini aldatan ve ABD’ye ölümcül bir virüs getiren bir kadını canlandıran güzel oyuncu, “Aldatmanın cezası her seferinde bu kadar ağır olsaydı dünyada üç kişi kalırdı” diyerek espri yaptı. İngiliz kocası ve iki çocuğuyla çok mutlu olduğunu da vurgulayan Paltrow, “Çok şanslıyım, mükemmel bir hayatım var. Bunun bozulmaması için de çaba sarf ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.