"Abla" diyen hayranı Hande Yener'i kızdırdı

"Abla" diyen hayranı Hande Yener'i kızdırdı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sahneye çıkan popçu Hande Yener, kendisine 'Abla' diye seslenen bir kadın hayranına ise, "Bana lütfen 'abla' diye seslenmeyin. Bu kadar çalışmaya hâlâ abla diyor yahu. Benim oğlum bile bana anne demiyor" diye tepki gösterdi.

Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, Alanya'nın Okurcalar Beldesi'nde hayranlarıyla buluştu. Alanya'nın gözde eğlence merkezlerinden Club Planet'te Enjoy Event Group tarafından organize edilen konserde 01.15'de sahneye çıkan Yener, konserine hit şarkısı 'Çok zor' ile başladı. Kulübü dolduran yüzlerce kişi, Yener'e eşlik etti. Dansları ve hareketli şarkılarıyla hayranlarının coşkusuna coşku katan Yener, kendisine 'Abla' diye seslenen kadın ayranına da tepki gösterdi. Hayranına, "Bana lütfen 'abla' diye seslenmeyin. Bu kadar çalışmaya hâlâ abla diyor yahu. Benim oğlum bile bana anne demiyor" dedi.

İzleyiciler arasında bir gelin ve damadın olduğunu da gören Hande Yener, çifte mutluluklar diledi.

Albüm çalışmalarını tamamladığını da belirten Yener, hayranlarına albümünün 16 Eylül'de piyasaya çıkacağı müjdesini verdi. Albümde sürpriz parçaların olduğuna dikkati çeken Yener, 2 saat süren konserine sevilen şarkılarıyla devam etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.