Yasemin ÖZÇELİK

Yasemin ÖZÇELİK

ENGELSİZ UÇ

 Seyircisi olmayan bu sahnede tek başına oynamasın bu çocuklar. Yahut oynayan çocukları  camdan izlemesin. Öyle bir gün olsun ki tüm çocuklar el ele hayatın oyunun, bolca kahkahanın tadını çıkarsın. Ne güzel olur değil mi? Hani hepsi coşkuyla kahkaha sesleri gökyüzündeki kuşlara ulaşsa, hep birlikte uçsalar gökyüzüne doğru, kuşlar uçurtmaya yön gösterse,  rüzgar ise en yumuşak esintisiyle göz yüzünde süzdürse uçurtmaları. Ve o ipin ucundaki çocukları…
RİZE ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİ olarak biz bu güzel düşüncelerin gerçekleştirilebileceği uçurtma şenliği için gönüllülerimiz ve sponsorlarımızla bir araya geldik.
 
“2. UÇURTMA ŞENLİĞİNE DAVETLİSİNİZ” diyerek engelli-engelsiz tüm çocukları aynı bahçeye aynı uçurtmanın ipine dokunmaya, aynı kahkahayı atan mutluluğa ortak olmaya davet ettik.
Engelliler Günü sadece 3 Aralık değil her gün. Varsınlar istedik ve Engelleri sevgiyle aştığımızı, hep birlikte daha güçlü ve özgür olduğumuzu bir kez daha göstereceğimiz “Engelsiz Uç Uçurtma Şenliği” düzenledik. 
 
Dünyayı bu melekler için de yaşanabilir olmasını sağlayan, yürekleri sevgi dolu güzel insanlarla birlikte mutlu ve eğlenceli bir pazar günü organize edip ''ENGELSİZ UÇ” dedik.
Güzelliklerle dolu mutlu, neşeli,  sevgi ve coşku dolu bir gün geçirdik, her şey kalbiniz kadar güzeldi.
Katılan, dans eden özel gereksinimli bireyler;  gönüllü abla ve abilerle müzik eşliğinde  yaşıtları ve aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.
Biz de onların yüzündeki tebessümlerle mutlu ve duygu dolu anlar yaşadık. Ne kadar özen göstermiş olup her şeye yetişmeye çalışmış olsak da muhakkak ki bizlerin de eksiklikleri olmuştur. Bunun için tüm katılımcı dostlarımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz.
Nice güzel günler çocuklarımız için ve tüm çocuklar için gelsin. Bu organizasyonda emeği geçen, kalbi kadar kendi de güzel arkadaşımıza, dostlarımıza ve katılım gösteren tüm ailelere sonsuz teşekkürler.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar