Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Kayserispor maçı öncesi bütün türübinler Atif Chahechouhe diye bağırmalı

  Ç,Rizespor Fenerbahçe karşısında her zamanki oyununu ortaya koydu ,on kişi olmasına rağmen önde oynadığında Fenerbahçe’yi sahadan sildi diyebiliriz,ancak Hakemin son dakika golüyle sahadan mağlup ayrıldı.

Ç,Rizespor ikinci yarıda oynadığı bütün maçlarda gol atıp geri yaslanıyor işte burada kaybediyor demiştik daha önceki yazılarımızda belitmiş tık.
 
Baktığımızda Fenerbahçe karşında zaman zaman iyi bir oyun ortaya koydu geri yaslanıp Fenerbahçe’ye avantaj verdi ancak bu müsabakadan kesinlikle puanlarla dönmeyi hak eden Ç,Rizespor takımı maalesef hakemin engelini aşamadı.
 
Oyuna baktığımızda Ç,Rizespor takımında Okan hoca sahaya bir oyuncu hariç doğu on birle cıkmış, Nakoulma, Samudio, oynatılabilirdi Samudio, oynatılsaydı Ç,Rizespor takımı hücumda daha güçlü olabilirdi.
 
Oyun anlayışı zaman zaman önde oynayarak iyi bir görüntü ortaya cıktı oyuncu değişikleri doğru idi sahada savaşan mücadele eden hiçbir oyuncunun oyundan kopmadığını görüyoruz.
Baktığımızda hakemin yanlış penaltısı oyunun önüne geçti, verilen penaltı öncesi ofsayt penaltı pozisyonu da tartışılır bir penaltı.
 
Geldiğimiz noktada gecen maçı unutmak gerekiyor Ç,Rizespor için zor ve önemli bir surecin devamında dolaysıyla Ç,Rizespor takımının önüne bakamsı gerekiyor. Bu hafta Kayseri müsabakası can yeleği niteliğinde bir maç taraftarıyla birleşip uç puan alınması gereken bir maç.
Atif’ın sakatlığından dolayı Atif’ sitem eden Başkana sotem eden taraftar zaten Ç,Rizespor taraftarı değildir, ancak Ç,Rizespor seyircisi bu sitemleri eder diye düşünüyorum gün birlik günüdür. Ç,Rizespor takımının aynı oyunuyla taraftarın desteğiyle Kayserispor maçının alınması yemenisiyle yola devam diyoruz…
 
Atif Ç,Rizespor’a verildiği an ne demişti kamuoyu Ç,Rizespor ligde kaldı dimi demek ki Fenerbahçe’yle Ç,Rizespor takımı arasında iki kulübün menfaati doğrultusunda dosalıkları vardır. Bunu lekelemeye sitem etmeye gerek yok, hele hele kendi oyuncusu ve kendi başkanına sitem etme hakini kimse kımseye vermez, bu Ç,Rizespor’a bir menfaat katmayacağı gibi önümüzde önemli bir maç öncesi takıma ihanet noktasında sitemlerdir herkes aklını başına alsın birilerinin kardeş takımı varsa Ç,Rizespor takımında kardeş takımı vardır.
 
Cengiz kardeşlerden sonra ilk kez Ç,Rizesporlu bir Başkan geldi bunun kıymetini iyi bilinmeli taraftar hafta sonu müsabakasında Başkanı bahrine basmalı kıymeti bilinmeli birilerinin oyununa gelinmemeli.
 
Kayserıspor maçı öncesi bütün türbinler Atif Chahechouhe diye bağırmalı, çünkü Atif Ç,Rizespor için önemli bir oyuncudur. 
 
Önceki ve Sonraki Yazılar