Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

İki Maç Kaybetmekle Hoca Gönderilmez

Ç.Rizespor Hatayspor karşısında sahada direnen mücadele eden ancak ileri vitesi olmayan, sanki debriyajı bitmiş bir oto gibi idi.
Baktığımızda Bülent hocanın oynattığı oyun sistemi günümüz de olan gelişmiş oyun sistemi ancak oyuncuları oynattı pozisyonlarda hatalar var.
Oyuncu ve sistem değişiklerine kadar takım sahanın her yerinde iyi savunma yaptı önde de basmaya çalıştı. 
Bülent hoca adeta ayağına sıktı Gökhan’ı stoper oynatmak takımda macera aramak neden anlaşılır gibi değil.ya macera yada yönetime gönderme elimde olan stoperler yetersiz sağbekten stoper yaptım bana stoper almadınız göndermesi var.
Hatayspor karşısında öyle veya böyle yapılan geç transferlerle de olsa yanlış pozisyona oynattığın oyuncuya rağmen oyunu berabere getiriyor iken. 
Siz neden forumda olan bir takıma karşı riske giriyorsunuz sistemini üç beş ikiye donduruyorsunuz ve üstelikte üçlünün sağına yine Gökhan. Bülent hoca bu siz olamazsınız olacak şey değil, Bülent hoca kendinize gelin lütfen ya .
Gökhan yerinde oynatın takıma fayda sağlasın oynadığın pozisyonda yok oluyor. …
Oyuncu değişikleri ve sistem değişikleri Hatayspor’un ekmeğine yağ surdu Hatay takımına avantaj sağladı Ç.Rizespor’a yazık oldu en azından bir puan alabilrdi..
Oyunun geneline baktığımızda takım olarak eh işte diyebileceğimiz müsabakada yeni transferler çok forumsuz olduğu buna rağmen Hatay gibi takım karşısında oyunu nerde ise berabere bitireceği müsabakada takım ilerisi için kötü sinyal vermedi.
Müsabakayı çıplak gözle izleyemediğimiz noktada TV den izlediğimiz kadarıyla takımın da, hocanın da forumsuz olduğu hat da hocanın çok dağınık olduğu gördük.
Baktığımızda Bülent hocanın devamlı enteresan bahanelerin arkasına sığındığı noktaya baktığımızda benim takımın geri pası veremez dediği daha önceki söylemlerini de hatırlatıp, takımının geriye yana oynadığını görüyoruz.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımının doksan dakika girdiği iki pozisyon var bunlar gole çevrilseydi maç farklı bir noktaya gelirdi.
Neticede forumsuz bir hoca ve telabelrının olduğu bir Ç.Rizespor talkımı var olduğu ortada.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda bu olumsuz tabloda iki maç kaybedildi diye hoca göndermek olmaz arkadaşlar, hataları eleştirelim ama iki maç kayıp ettin diye devamlı hoca gitsinler bu işler olmaz.
Biz bu günleri yapılan geç transferleri hazırlık kampına yetiştirilemediğini aylar önceden sosyal medyada haykırarak yazdık.
 Ancak Başkana yalamalık yapanlar bizi eleştirdi, biz göz göre göre Ç.Rizespor takımının başarısızlığa gittiği noktaya susamadık susmadık ama nafile. 
Herkesin futbol bilgisine saygı duyarım, özetlersek 1.bu tablo geç transferlerin eseridir bu. 2. hocanın forumsuzluğudur mesela Gökhan’ stoper oynatması oyunu okuması gibi ..Bununun yanında arkadaşlar hazırlık kampı niye yapılır Allah aşkına bu oyuncuların kaçı hazırlık kampında idi çıkıp hocaya gitsin diyoruz iki maç kaybetmekle hoca gönderilmez bu gün bu takım bu halde oluşunun transferlerin geç oluşudur bunun lamı cimi yok,hocada bu tabloda dağılmış az zaman lazım.

Ben şahsen Bülent hocaya güveniyorum biraz daha kendini dersine vermeli dersine samımı olmalı ,bahanelerin arkasına sığınmadan çok, ben nerde yanlış yaptım ona bakmalıdır başarılı olacağına inananlardanım .. 
Maçtan sonra kendi oyuncusun küfür eden taraftarı şiddetle kınıyorum bu insanlar Ç.Rizespor taraftarı değil lütfen maça gelmesinler lazım değil böyle taraftar düşsünler Ç.Rizespor’un yakasında.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar