Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Hakemin Ç.Rizespor’a bir gol atmadığı kaldı

Kamuoyunda dillerde dolaşan Cumhurbaşkanının takımı Ç.Rizespor kollanıyor söylentileri başka dertlerin olduğunu ortaya koymuş bulunuyor. Hele de bazı takımların Ç.Rizespor’u düşman yapması bir rastlantımı. Cumhurbaşkanının x la ettiği mücadeleyi x cı hakemlerin Ç.Rizespor üzerinden Cumhurbaşkanına karşı yaptığı bir savaş mı var insanın aklına geliyor, bunun başka bir tarifi yok gelinen nokta ortada.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda bu sezon hakemlerin Ç.Rizespor’a verdiği savaştan dolayı zaman zaman futbolu konuşamıyoruz GS maçında hakemin yaptıkları ortada tamamen su yüzüne çıkan hakem hataları arkadaşlar bunlar olacak şeyler değil resmen Ç.Rizespor doğranıyor.
 
Tamam, yönetimin sezon başında doğru transferler yapamadığı oldu, ancak ne zamanki Ç.Rizespor bir kımıldama yapıyor devamlı hakemler tarafının doğuluyor.

Futbolu maçı konuşmuyoruz Ç.Rizespor ne yaptı nasıl oynadı nerelerde hatalar var bunları konuşamıyoruz , Hakem oyunlarıyla Ç.Rizespor hedefinden şaşırtılıyor bu noktada oynanan bir oyun var.Bir yandan da  olaylara takılıp kalınmamalı ,Ç.Rizespor önüne bakmalıdır hakemlerle şunla bunla Ç.Rizespor oluşan bu oyunun içine çekiliyor aman dikkat Ç.Rizespor önüne hedefine bakması gerekiyor..

GS müsabakasında Hakemin Ç.Rizespor’a bir gol atmadığı kaldı, bu kadar yanlı yönetim olabilir mi bu kadar başıboş bir TFF olabilir mi hakem çıkıyor isteğine istediği maçı veriyor, bu bir maç değil iki maç değil ve bu hakemler bu ülkede hala maç yönetiyor rezalet diz boyu.
 
Geldiğimiz baktığımızda  Ç.Rizespor GS müsabakasında  Bülent hocanın çıkardığı on bir Holmen haricinde doğru bir on birdi,Holmen, tercihi bana göre yanlıştır  Selim oynamalıdır,Bülent hoca   oyuncu değişiklerinde iyi değildi.

Oyunda top tutabilen topla oynayabilen Boldrin ve Yusuf, Fernandes idi, bu üçlünün ikisi oyundan alınınca Fernandes  tek kaldı .Müsabakada Ç.Rizespor takımı aldığı topları GS takımına verdi  ,Ç.Rizespor takımı maçın büyük bölümünde  topun peşine koştu ,Fernandes tek başına devamlı tekme yiyince hakemin duyarsızlığı ve verdiği haksız penaltılar ve kırmızı karttan sonra mağlubiyet geldi   ..

Tabı orta sahada Fernandes’e top geldiğinde Ç.Rizespor atağa kalkıyordu dikine oynuyordu hücuma iyi çıkıyordu ayağa iyi toplar atıyor oyunu iyi yönlendiriyordu, Fernandes devamlı faullerle durduruldu Fernandes’e hakem top oymamsına GS li oyuncularla birlikte müsaade etmedi.
 
Boldrin ve Yusuf her ne kadar kotu oynasa da bu iki oyuncuda Ç.Rizespor için önemli oyuncular gel ki Yusuf’u bu müsabakada bir ara  çok aradık ancak rakip için tehlikeli rakibin önlem aldığı bir oyunculardır..

Baktığımızda Ç.Rizespor takımı GS karşısında dirençli mücadele eden bir oyun ortaya koydu. Ç.Rizespor müsabakada istenilen kadar topa sahip olamadı topla oynayamadı.

 Ancak zaman zaman topa sahip olduğunda topla oynadığında gol pozisyonlarına girdi goller buldu, eğer topa biraz daha sahip olabilse aldığı topları rakibe verip topun beşine koşmasa bir tık daha oyunu öne doğru oynayabilseydi sonuç daha farklı olabilirdi, tabı hakemi hesaba kattığınızda beş gol atsanız altı yerdiniz çünkü buradan galibiyet almanız mümkün değildi hakemin yanlı oluşu GS her durumda bir sıfır önde getiriyordu..
Bülent hocanın daha ilk maçında Priri ve Dabo  tercihleri önemliydi çünkü bu oyuncular kaliteli oyuncular bu iki oyuncudan faydalanılmalıdır

Futbolu konuşamadığımız GS Ç:Rizespor müsabakasında akla kalanlardan bahsettik ,Ç.Rizespor takımının haftaya önemli bir maçı var artık Ç.Rizespor önüne olan müsabakalara bakmalı bunun yanında da hakemlerin durumu hem takım oyuncularını hem de taraftarı tedirgin ediyor birilileri Ç.Rizespor’u düşürecek mi sorusu hep kafalarda,ancak pes etmeden savaşarak Ç.Rizespor takımın ligde kalacağına inanlardanım.. .

Önceki ve Sonraki Yazılar