Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç,Rizespor’un ortaya koyduğu oyun adeta Konyaspor’u ezdi geçti

 Ç,Rizespor Kanyaspor karşısında da çok iyi bir oyun ortaya koyarak önemli bir galibiyet aldı.
Baktığımızda Ç,Rizespor takımı oyunun iki yönünü de iyi oynamaya başladığını görüyoruz, gerek defans gerek ofansif oyunu üst düzeye çıkarmış durumda.
Ç,Rizespor takımı gol bulduktan sonrada oyunu önde tutup ikinci ve uçuncu golleri aramaya çalışıyor.
Baktığımızda Ç,Rizespor un oyun anlayışı önde olduğunda kaliteli ayaklar ortaya çıkıyor rakipler kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanıyor.
Konayaspor müsabakasında baktığımızda Ç,Rizespor’un ortaya koyduğu oyun adeta Konyaspor takımını ezdi geçti diyebiliriz.
Konyaspor karşısında takımın tamının ortaya koyduğu oyun süper ligin adı anlatan bir oyundu.
Ligin kaliteli takımlarından Konyaspor takımına adeta pozisyon dahi vermeyen sahada ayağa yaptığı paslarla adeta Konyasporlu oyuncuların başını döndüren bir oyun herkes tarafından alkışlandı.
Kaleci stoperler sağ sol bekler orta saha forvet olağan sustuydu Okan hoca ve takım hatasız oynadı ..
Ç,Rizespor takımına maşallah diyelim bu takım tekrar soyluyorum lig sonuna kadar mağlubiyet almaz. 
Ara transferde yapıldığında ne demiştik bu takım çok canlar yakar. İkinci yarı başladı galibiyetler art arda gelmeye başladı ancak oynanan oyundan şikayetçi olduk, Ç,Rizespor önde oynamalı oyunu önde karşılamalı dedik, bir gol atıp geri yaslanmamalı dedik hatta birinci golü bulunca bu takım ikiyi ucu aramalı dedik ve Ç,Rizespor önde oynadığında kaliteli ayaklar ortaya çıkar Ç,Rizespor seyir zevki verir, daha iyi sonuçlar alır dedik, mesela bu takım ayağa oynamalı dikine oynamaları yana boş paslar yapmamalı dedik, hatta bu takım bırakın küme düşmeyi üst sıralara oynar dedik, okuyanlar bilir.
E ,ne oldu Ç,Rizespor oyunu önde karşılıyor önde oynuyor bir golü buldu ikiyi arıyor kaliteli ayaklar ortaya cıktı Ç,Rizespor seyir zevki veriyor.
Hatta ne demiştik bu takım seneye bozulmasın bir kaç takviye yapsın şampiyonluğa oynar dedik.
Biz dedikte bunlar olmadı arkadaşlar yanlış anlaşılmasın biz oluşan kaliteyi gördük yapılan doğruları gördük, yanan ışığı gördük.
Evet Konyaspor müsabakasında baktıktı Ç,Rizespor oyunu iki yönlü oynuyor rakibe avantaj vermiyor top kendine kalıyor ayağa dikine çok iyi oynuyor adeta rakibin canını alıyor rakip oyuncuları topun peşine koşturarak oyuncuları yormuş oluyor..
Okan hoca bu kaliteli takımın hakkını veriyor doğru kadro doğru oyuncu değişikleri doğru oyun anlayışıyla takımını başarıya götürme noktasının mimarlarından biri olduğunu görüyoruz.
Ara transferin mimarları başta Başkan menajer Yılmaz Bal Okan hoca, nokta transferlere imza atmış ve kulübü yönetme futbolu yönetme noktasında Ç,Rizespor’un tarihi başarılara imza atacak noktaya gelmiş bulunuyor bu ekibi ayakta alkışlamak gerekir.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda bu takıma hakem çember takmasın bu takım ligin sonuna kadar mağlubiyet yüzü görmez.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda milli ara var işte bu noktayı aksatamadan hazırlık maçları yaparak arayı aynı ciddiyetle oyunculara devam ettirmeli aksı halde sıkıntı yaşanabilir.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar