Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor takımı oyuncuları şut çekmiyor

Ç.Rizespor 11’ıncı haftaya geldiğimiz bu süreçte hafta hafta daha iyiye giden oyuncular da var hala iyi olmayan oyuncularda var.

Trabzonspor karşında iyi mücadele eden zaman zamanda pozisyon bulan Ç.Rizespor takımı oyuncuları sanki şut çekmeyi bilmiyor kaleye şut atmaktan kaçınan oyuncular var.

Ç.Rizespor Trabzon karşısında sahada doksan dakika mücadele eden rakibe teslim olmayan rakibe ezilmeyen bir oyun ortaya koydu.

Baktığımızda Hamza hocanın sahaya sürdüğü ilk on bir oyuncu değişiklerin de kötü değildi, ancak forumsuz oyuncuların sayısı çok.

Ç.Rizespor Trabzonspor karşısında bireysel hatalar sonucunda uç puan kaybetti.

Dünya futboluna damga vurmuş Y.Bolasie’ın acemice eliyle topla oymamsı ve kaleci Gökhan’ın haftalardır talihsiz hataları bu müsabakada aynen devam etti ve sonucunda mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Ç.Rizespor kötü oynamıyor, savunma bölgesinde inanılmaz forumsuz ve yetersiz oyuncular olduğu noktalar her maç sırıtıyor ve kötü sonuçlara neden oluyor, belki bu eksikler çalışarak giderilebilir.

Ç.Rizespor takımı maç oynadıkça üzerine koyuyor ancak zaman zaman saman alevi gibi ataklar yapıyor rakım ceza sahasında yok olup gidiyor.

Ç.Rizespor takımı birinci bölgeden oyun kuramıyor kenar oyuncularını iyi kullanamıyor rakibe sağlık sollu ataklar yapamıyor.

Oyunu on bölgelere itemiyor rakibe baskı yapamıyor, kaleyi şut yok gibi topa sahip olmakta zorlanan Ç.Rizespor takımı oyuncuları neden kaleye şut çekmiyor bu soru her maç sonrası akıllarda oyuncular rakip kaleye çok şut çekmeli.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda çember daralıyor fark acılıyor, aslında asil lig ikinci yarı başlıyor ilk yarıda alınan puanlar önemlidir. Ç.Rizespor takımı mutlaka puanlar almalıdır, eğer ilk yarıda alabildiğince puanlar alırsa ikinci yarıda önemli transferler yapacağına inananlardanım aksı halde Ç.Rizespor lige havlu atabilir.

Tabı yine yazmaktan usandığımız şeyler yönetimsizlik takımı getirdiği nokta içler acısı tabı. Sezon başında da haykırdığımız gibi yanlış transferler ve elde olan oyuncuların bazılarının gönderilmesi. Hele hele futbolu çok bildiğini sandığımız Başkanın bu defansla lige başlaması akıl almaz şoklar yaşattı. Gecen yıl her bölgede 3 oyuncu varken bu yıl sağ bek ,sol bek, stoperlerin, bir çoğu alternatifleri yeterli olmadığı gibi oynayanları dahi gecen yılın yedekleri olamaz ..Bu kadar futbolun içinde olan Başkanın bu tablonun oluşturmasına bir turlu inanamıyoruz ..Bunun yanında deneyimsiz birikimsiz menajerle süper ligde çalışmak intihar ..

Şimdi yapılan yanlışlara susmak eleştirmemek ne takıma nede yönetime başarı getirir biz gördüğümüzü yazıyoruz kimseye medet borcumuz yok bizim ortak menfaatimiz Ç.Rizespor.

Geldiğimiz noktada bu saten sonra transfer yapma şensiniz yok çok çalışarak sahada savaşarak iyi mücadele ederek daha çok topa sahip olarak  oyunu kalenizden uzak tutarak oyunu geri yaslamadan doksan dakika efor sağlayarak iyi sonuçlar alınabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar