Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor sezonun en iyi maçını oynadı diyebiliriz

İstek hırs mücadele adeta ayağa kafa koyan bazı oyuncular vardı. Hanı futbolda bir laf vardır atanınla tutanın iyi olacak ki maç alasın , işte bu maç öyle  bir maçtı. Başta Tarik, adeta kalesinde devleşti bu maçın galibiyetinde önemli bir payı vardı yüzde yüz golleri kurtardı maçın mimarı idi. Bunun yanında, Alper topla buluştuğunda ele avuca sığmıyordu rakibin sol koridorunu adeta otoban gibi geçiyordu ilk kez Alper bu müsabakada Alper gibi oynadı. 
Mithat bu maçın başrollerinde idi sekiz numara pozisyonun da oynadı, kendi yarı sahasından aldığı toplarda çok iyi dikine çıkışlar yaptı adam eksiltti dikine paslar attı oyunu iyi yönlendirdi. 
Değer oyuncularda tam olarak olmasa da gidim, gidim her maç daha iyi ancak geri pasları yapan iki stoperde bu maktada sırıttı bireysel hatalara devam ediyorlar, gecen haftadan akıl almamışlar ki hala geriye yana  çok oynuyorlar buna Bülent hoca artık müdahale etmelidir çünkü kendi hatalarıyla Ç.Rizespor takımı gol yememelidir.

Baktığımızda Bülent hocanın oyuncu değişikleri ortada giden maçı cevirdi diyebiliriz, Mıya’yı oyundan aldı Sefa’yı oyuna koydu hücumda daha etkili daha önde oynamaya başlamadı Ç.Rizespor takımı  ,bunun yanında haftalardır kotu oynayan Ercan’ı nihayet Bülent hoca ikinci yarıda oyundan aldı yerine Berk oyuna girdi sol taraf daha hareketlendi,maçın sonlarına yapılan oyuncu değişikleri de maçın gidişatına göre normaldi..
Ç.Rizespor takımı için her zaman soyladığımız gibi oynadıkça gelişecek oyuncular çoklukta, tabı tecrübeli ayaklarda iyi oynamaya başlarsa beklenmedik galibiyetler alınabilir  Bülent hoca kısıtlı kadroya rağmen şuanda iyi gidiyor kadroya iyi kullanıyor dersine iyi çalışıyor.
Ligin ikinci sırasında olan bir takıma iki gol atarak mağlup etmek de öyle kolay değil ,kolay değil derken aynı mevcut kadro ortada iyi çalışırsanız iyi organize olursanız sahada savaşırsanız atanınız tutanınızda iyi olursa kenar yönetiminizde oyunu iyi okursa bu sonuçlar alınır önemli olan takım olmak takım olursanız bu ligde iyi mücadele ederseniz iyi sonuçlar alırsınız ve birde taraftarınız maçın başından beri hocaya istifa bağırsa rakibe çalışırsa demek ki Ç.Rizespor sezonun en iyi maçını oynadı diyebiliriz
 .
Anlam veremediğimiz bir nokta var maç sıfır sıfırken ve iki sıfır önde iken de bir gurup taraftarın Bülent hocaya ıstıfa bağırması ilginçti acaba bunları birilerimi bağırtıyor Ç.Rizespor takımına gelmek için bir çalışmamı var.
 Olacak şey değil bunlar neyin peşinde böyle taraftar olmaz olsun bilinçsiz tezahüratlar bu takıma darbe vurmaktan başka bir şey yapmaz.
Bir şekilde kısıtlı bir kadro ile bir şeyler yapmaya çalışan bir hoca var ve genç oyuncular var bunlara destek vermek gerekir türbine gidip Ç.Rizespor’un aleyhine tezahüratlar yapmak kabul edilemez bir durum.
Bu takıma destek olunmalıdır köstek olunmamalıdır hatta taraftarın hocayı istifaya çağırması sonrasında oyuncular bir ara oyundan duştu.
Bodrum Ç.Rizespor’un üzerine gelmeye başladı sağ olsun kaleci Tarık yüzde yüz golleri kurtardı ya bu goller gol olsaydı bunun bedelini kim ödeyecekti yazık değimli bu nasıl taraftarlıktır neyin beşindesiniz kimin adamısınız soruları aklımızda geliyor. 
Ç.Rizespor’un taraftarı nasıl bunları yapar istifa gerektiği zamanlar istifa bağırmaz istifa gerektiğinde de zamanlar istifa bağırır ayıptır komik durumlara düşülmemelidir, amaç ne hocayı durduk yere neden gönderilsin . Ç.Rizespor takımına neden bir daha küflet yüklenilsin bu kısıtlı kadro ile gidebilecek yere kadar gidilir eğer ara transfer döneminde takım iyi bir yerde ise hoca değişikliğine harcanacak külfetleri oyunculara verilir nokta transferler yapılır hedefe gidilir.
Ç.Rizespor takımının bu günlerde desteğe ihtiyacı var tamam hataları eleştirelim eksikleri yorumlayalım ama kırmak dökmeye gitmeyelim çünkü her şey Ç.Rizespor için olmalı Hasan için Hüseyin için olmamalı ..
Mesela gecen haftaki yazımızda belli noktalar ver yansın ettik neden bizim derdimiz Ç.Rizespor babamın oğlu olsa da burada başarısız ise eleştiririm ama Ç.Rizespor’a zarar vermeden, Ç.Rizespor’a iyi bakın olmaz öyle
 

Önceki ve Sonraki Yazılar