Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor çok enerjili maşallah diyelim

Ç.Rizespor arı gibi çalışıyor 1.ligin lideri karşında iyi bir oyun ortaya koydu ve Eyüpspor’u elinden kaçırdı diyebiliriz.
Bülent hoca sahaya son haftaların ideal on biriyle başladı, oyuncular oyunun genelinde çok iyi mücadele etti top rakibe gittiğin de adeta arı gibi Ç.Rizesporlu oyuncular Eyüplü oyuncuları sarıyordu Eyüpspor nerde ise bir gol pozisyonuna dahi giremedi Ç.Rizespor gol pozisyona da girdi.
Ç.Rizesporlu oyuncular doksan dakika hareket halinde idi hiçbir oyuncu sahada gezinmedi, hep hareket halinde olan oyuncular rakibi seyretmeden sahada basmadık yer birikmedi devamlı alan kapattı Ç.Rizespor çok enerjili maşallah diyelim.
Ç.Rizespor geri yaslanmıyor adeta bir şemsiye gibi açılıp kapanıyor rakipten çekinmiyor birinci bölge ve ikinci bölge üçüncü bölgede mesafeleri iyi uyguluyor aralar açılmıyor dolayısıyla rakip zorlanıyor. Ç.Rizespor maça nasıl başlanırsa oyun disiplini ciddiyetini bozmuyor ve o mücadele o istek o enerji o kondisyon doksan dakikada devam ediyor, futbolda bunlar basit şeyler değil .
Baktığımızda Bülent hocanın oyuncu değişikleri de kötü değildi elinde olan kadroyu çok iyi birleştirmiş iyi motive etmiş iyi kondisyon yüklemiş ve  ortaya enerjik bir takım çıkmış Bülent hocayı kutluyor ayakta alkışlıyoruz..  
Sezon başında Ç.Rizesporlu oyuncular her maç daha iyi olacak dediğimizde bize gülenler acaba şimdi ne hissediyor oyuncular adım adım gelişiyor ilerliyor, bunlar yeter mi yetmez daha çok çalışılmalı.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda oyuncularda son paslarda ve son vuruşlarda ayarsızlık yaşıyor, topa son vuruşlarda ya erken davranılıyor yâda geç kalınıyor, buda maç yaptıkça ve çalıştıkça dengelenecek daha iyi olacak, eğer son vuruşlar iyi olsaydı Eyüp maçının sonu galibiyet olabilirdi..
Son maçlarda Alper, Alper gibi oynuyor sorumluluk almış saha varını yoğunu veriyor, Mithat her maç daha iyi Benhur da elinden geleni yapıyor ancak daha iyi olmalı, kaleci Tarik ise son iki maçtır kalesine top gelmedi diyebiliriz, stoperler çok geri ve yana paslar yapıyordu ,bu  azalmış  durumda iyi yoldalar, sol bek Alberk sol koridoru iyi kullanıyor Alper ile uyum içinde oynuyor ,sağ bek Kerem çok istekli çok mücadeleci adeta rakibe yapışıyor defansif yönü daha iyi hücumda geliştirmeli çok çalışmalı,Koray iyi niyetli elinden geleni yapıyor, ancak on liberoda olmuyor defansif biraz iyi hücumda yok gibi,Sefa bir turlu iyi olamadı ancak maçın sonlarında biraz daha iyi oynadı.
Baktığımızda takımda gelişmekte olan oyuncuların çokluğu ortada bu noktada Bülent hoca dersine çok iyi çalışıyor oyunun bütün noktaları elinde olduğunu gösteriyor, yardımcısı Mustafa hocayı da es geçmemek lazım kenarda çok hareketli bu takıma enerji katıyor, bu birlikteliği oluşturanlarını tebrik ediyoruz.
 
Bodrum galibiyeti sonrası olduğu gibi ,bu açtan sonra bir avuç taraftarın Bülent hocaya ıstıfa bağırması tabı mide bulandırıyor aralarda maalesef böyle nifak tohumları her zaman olur.
Tahir Başkana böyle oluyordu bazı tarların kombinasını iptal ediyordu. Bunlar Ç.Rizespor taraftarı olamaz bunlar olsa olsa Ç.Rizespor düşmanı olur. Hala bir avuç  kendini bilmezler maç sonrası Bülent istifa bağırıyorsa yazıklar olsun.
 Birde çıkmışlar ayağa kalkmayan Trabzonludur diyor ya siz Trabzonlu olmadınız da takımı nasıl satıyorsunuz yazıklar olsun sizlerle utanıyoruz,futbolda siz Trabzonlu olamazsınız ki Trabzonlu takımına sahip çıkar siz ise destek değil böyle köstek olursunuz . Takım arı gibi çalışıyor takım her maç üzerine koyarak gidiyor,  siz neyin peşindesiniz sizi kim bağırtıyor.Siz Trabzonlu olmadınız da ne oldu takımınızı satıyorsunuz sizi kim bağırtıyor kimin peşindesiniz..
 

Önceki ve Sonraki Yazılar