Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor Antalya’ya tatile mi gitti

Ç.Rizespor milli ara sonrasında Karagümrük müsabakası ve ardından Göztepe müsabakasında iyi olmadığını gördük.

Baktığımızda Karagümrük müsabakasında hakemin verdiği kararlar öne cıktı kotu oyun sorgulanmadı es geçti.

Göztepe müsabakasında baktığımızda bazı oyuncuların sakatlığı söz konusu idi ilk on birde riske edilmedi ancak elinde sağ bek Morozyuk varken F.Baiano’nun sağ bek oynatılması Tunay’ın sahada gezmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ç.Rizespor’un müsabakaya santraforsuz başlaması da tabı önemli bir etkendi bu eksiklik, ilk yarı santraforsuz oynamak Ç.Rizespor takımını zora soktu diyebiliriz.

Ancak takımın da çok basit goller yediği de aşikar bir süper lig takımı bu gölleri yememeli .

Müsabakanın ilk devresi ortada geçerken bireysel hatalar sonucu Göztepe takımı bir ende iki sıfır öne geçti ancak Ç.Rizespor takımın rakip kaleye bir tane isabetli şutu yok,bu süper lig takımı içinde düşündürücü tabı.

Antalya’da milli arada kampa giren Ç.Rizespor takımı bu iki maç gördükten sonra insanın sorası geliyor Ç.Rizespor Antalya’ya tatile mi gitti.

Bir başka nokta ise hakemlerin gecen müsabakada Ç.Rizespor takımının atanına bu müsabakada da tutanına kırmızı kart göstermesi insanın aklına kötü şeyler getiriyor caba birileri Ç.Rizespor takımın ipini mi çekiyor.

Bir başka taratanda Ç.Rizespor takımın oyununa bakıyorsun çok kotu Hatay ve Galatasaray müsabakasın da oynanan oyunla bu iki müsabakada oynanan oyun sanki başka bir takım.

Ç.Rizespor Antalya kampı sonrası kotu oynuyor Bülent hoca bu durumu masaya yatırıp takımı ayağa kaldıracağından kuşkumuz yok ancak takım iki maçtır çok kötü.

Bülent hocada ilk on birdeki oyuncu tercihlerinde kötü idi bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda Karagümrük müsabakasın da hakemlerin hataları oyuncuların beraberlikten üçüz kurtarması ve sorumluk almamsı bu müsabakada da etkili oldu ve bazı oyuncuların forumsuz olması yenilen göllerde bireysel hatalar yapması bence sorgulanmalı.

Özetlediğimiz de Ç.Rizespor evet kotu oynadı ancak bu dünyanın sonu değil önümüzdeki hafta önemli bir maç var bu maça hatalardan ders alıp ona göre hazırlanmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar