Mustafa Yücel YAZICI

Mustafa Yücel YAZICI

BİR T.C ÇILGINLIĞIDIR GİDİYOR

Şimdi son bir kaç gündür Bir T.C Çılgınlığıdır gidiyor..

Sanki sosyal paylaşım sitelerinde İsminin başına T.C Koymayanlar bu ülkeden değilmiş havası verilerek farklı bir oyun içine düşüyor halkımız bence tabii....
Birisi ortaya bişey atmış aslı astarı yok öküz altında buzağı ararmış gibi birde belge yayınlamış eski bir bakanlık yapmış birisi olmuş ama devlet elden gidiyor meselesi..
Aslında bu bir oyun olduğu ortada zaten Türkiye Cumhuriyetinde yeterki bir mesele çıksın hemen bunu fırsat bilen bölücüler olayı eşeliyor..
Bizim halkımızda milli duyguları yüksek olduğundan olaya balıklama atılıyor hemen..
Şimdi bu olaya Ecdadımız olan Osmanlı İMPARATORLUĞUNDAN bir örenek vererek yaklaşmak istiyorum...

Osmanlı İmparatorluğu Biliyorsunuz bir çok azınlıktan bir çok halktan oluşmakta idi...Osmanlıda İsteyen halk istediği dini - dili yaşayabiliyorsu ancak devlete gelebilecek bir bölünme veya ona benzer bir hareket olmadıktan sonra müdahale etmiyordu.
Heleki Gayri müslimlerin nerelerde görev aldıkları tarihte aşikar...

Şimdi böylebir Ecdattan geleceksin ve baskıyla halkın içinde istesekte istemesekte çeşitli etnik gruplar ve bayaa bir nufusa sahip Kürt halkı var bunları yok sayacaksın , bu mantıklımı sizce.

Yakınımızda ABD Diye bir süper güç var.ABD'de  her ırktan insan var ne oluyor bak süper güç oluyor.O kendini bilmez sözde Ülkeyi düşünenler gel Amerika vatandaşı yapacağız seni deseler ilk gidecek olan kişiler şimdi Türkiye Sevdalısı olurlar.Çünkü  niyet farklı...

Eğer gerçekten Süper güç olmak istiyorsak herkeze kucak açmalı ve birlikte büyümeliyiz.

" Bir elin nesi var , iki elin sesi var " kelimesi ile yazımı bitiriyorum.. Anlayan artık anlar heralde...
Önceki ve Sonraki Yazılar