Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

İBB’de zorunlu LGBT eğitimi!..

LGBT nedir?..
LGBT, lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel veya travesti -halk dilinde ibnelik- diye adlandırılan Allah’ın lânetine ve Lût kavminin helakine sebep olan en rezil sapıklık ve ahlaksızlıktır.
***
İBB Eğitim Müdürlüğü, belediye personeline “İBB personeline yönelik online olarak düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitiminize 19 Mart 2021 tarihinde 10.00-11.00 saatleri arasında katılım sağlamanız gerekmektedir. Eğitime sanalsinif.ibb.gov.tr adresinden kullanıcı adı TC kimlik numarası ve şifre TC kimlik numarasının son 8 rakamını girerek giriş yapabilirsiniz. Eğitime katılım zorunludur” mesajı göndermiş.

imamoglu-1.jpg
İstanbul Sözleşmesi mimarlarının gözleri aydın!.. 
Eserlerinin semeresini görmek mutluluğuyla artık bayram yapabilirler!..
***
Facebook hesabından paylaştığım yukarıdaki yazım, bilahare “Nefret söylemine ve aşağılamaya ilişkin Topluluk Standartlarına aykırıdır… Gönderinizi sizden başka kimse göremez” notuyla yayından kaldırılmıştır…
Ne diyelim, Belediyenin personeline zorunlu LGBT eğitimi “nefret söylemine ve aşağılamaya ilişkin Topluluk Standartlarına aykırı” görülmemiş de bunun haber yapılıp yayınlanması aykırı görülmüş!..
Hayret de etmiyoruz.

imamoglu-12.jpg
Bu, kim kimin dostu, kim kimin destekçisi olduğunun da ibretlik bir belgesidir!..
Tehlikenin hala farkında olmayanlara da bir ikaz levhasıdır!..
***
“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin velileridir. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez. (Mâide, 51)

Vesselam… 
Ahmed Çıtlakoğlu 
19 Mart 2021 Cuma / 06 Şaban 1442
 

Önceki ve Sonraki Yazılar