Show TV ilk dizi transferini yaptı

Show TV ilk dizi transferini yaptı

Show TV, yeni yayın döneminde Karadeniz'de çekilen sevilen dizi Benim İçin Üzelme'yi transfer etti.

Kısa bir süre önce Ciner Grubu'na katılan Show TV’de, yeni sezon hazırlıkları devam ederken, ilk bomba da patladı.  Yeni programlar ve diziler ile güçlü bir yıl geçirmeyi hedefleyen Show TV’nin ilk transferi atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Benim İçin Üzülme oldu.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan Benim İçin Üzülme, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

'ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'Yİ TAHTINDAN ETMİŞTİ

Benim İçin Üzülme, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Salı günündeki saltanatına son vermiş ve çok uzun süredir birinciliği bir türlü kimseye kaptırmayan diziyi reyting listesinde alaşağı etmeyi başarmıştı.

Mahsun Kırmızıgül tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Artvin'in doğa harikası ilçesi Hopa'da geçen Benim İçin Üzülme adlı dizi, Hopa'da yaşayan bir ailenin dramını anlatıyor. Daha ilk ilk bölümlerinde duygusal sahneleriyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Benim İçin Üzülme, sinema tadındaki senaryosu ve yüksek kalitedeki çekimleriyle izleyenleri ekran başına bağladı.

Habertürk

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.