AVM'lerde Müşteri Deneyimini Artıran LED Ekranlar

AVM'lerde Müşteri Deneyimini Artıran LED Ekranlar

Alışveriş merkezleri her zaman müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmak ve bulundukları bölgenin en çok tercih edilen alışveriş merkezi olmak için çaba gösteriyorlar.

Gösterilen bu çabanın içerisinde reklamcılık faaliyetleri çok önemli bir yer tutuyor. Reklamcılık sektörü de artık LED ekranlar üzerinden ilerlediği için avm led sistemleri olmazsa olmaz ürünler haline geldi.

Marka ve Kampanyaları Görebileceğiniz Dış Cephe LED Ekran Modelleri

LED ekranların popülaritesinin yükselmesini sağlayan birçok farklı avantajı var. Bu avantajlardan önemli bir tanesi istenen şeklin bu ekranlara veriliyor oluşu. Sahip olduğunuz alan için özel olarak imal edilen bir televizyon ya da monitör almanız mümkün olmuyor. Bu ürünler belirlenen ölçülerde üretiliyorlar ve bunun dışına çıkmıyorlar. Ancak LED ekranlar çok daha farklı bir fırsat sunmakta.

Çok sayıda ışık kaynağının yan yana gelerek oluşturduğu LED ekranlar istenen boyutlarda ve şekillerde imal edilebilmekte. Bu yüzden de AVM duvarları artık çok önemli bir reklam alanı haline geldi. AVM’lerin dış duvarlarına eklenecek devasa LED ekranlar ile birlikte dışarıda yer alan insanların tamamına markaları ve kampanyaları ulaştırarak onları içeriye çekme fırsatı sunulmakta.

Totem LED Ekranlar ile AVM’lerdeki Tüm Kampanyalarından Haberdar Olun!

Reklamcılık konusunda çok fazla bilgi sahibi olmayan kişiler LED ekran kelimesini duydukları anda gözlerinin önünde totem led ekran modelleri canlanıyor. Totem LED ekranlar insanların dikkatini direkt olarak çekmeyi başaran ürünler olduğundan birçok kişi LED ekran teknolojisini bu ürünlerden ibaret sanmakta. Günümüzde LED ekranlar çok farklı formlarda karşımıza çıkabiliyor. Ancak totem LED ekranlar hala sektörün en önemli ürünlerinden birisi olarak gösterilmekte.

Totem LED ekranlar AVM’ler için de çok önemli. İnsanların alışveriş merkezlerine çok uzak olduğu bir noktadan dahi bu LED ekranların görülmesi mümkün. Alışveriş merkezlerinin giriş kısmına koyulacak olan bu LED ekranlar hem içeride yer alan markaların tanıtım ve kampanyalarını yapacak hem de milyonlarca insanı alışveriş merkezine davet edecek.

İç Mekanda Yönlendirici LED Ekranlar ile Aradığınız Mağazayı Kolayca Bulun!

Alışveriş merkezlerinin içerisine girildiğinde insanlar istedikleri mağazalara kısa sürede ulaşmak istiyor. İstenen alana ulaşma süresi ne kadar fazla olursa insanlar alışveriş merkezinden o kadar çok sıkılıyor. Biran önce herkes gitmek istediği noktaya ulaşarak alışverişine başlama gayretinde oluyor. Bunun olabilmesi için de LED ekranlar ile yönlendirmelerin yapılması gerekli.

Düzenli bir alışveriş merkezinde istenen mağazaların bulunması hiç zor değil. Bu aşamada tek yapılması gereken avm led ekran teknolojilerini kullanarak ziyaretçileri yönlendirmek. Henüz alışveriş merkezinin girişinde yer alana AVM planı ile birlikte misafirleri yönlendirebilir ve hangi kata gitmeleri gerektiğini onlara gösterebilirsiniz. Böylece ziyaretçiler çok daha bilinçli bir şekilde hareket ederek istedikleri noktalara ulaşım sağlayabileceklerdir.

Mağaza Vitrinleri Led Ekranlar ile Çok Daha Hareketli!

Hiç kuşkusuz mağazalar AVM’lerin en önemli birimlerini oluşturmakta. İnsanlar bu mağazaları gezmek ve alışveriş yapmak için geliyor. Mağazalar da LED ekran teknolojisin aktif bir biçimde kullanmakta. Artık vitrinlerde yer alan büyük LED ekranlar ile istenen temalar kolayca oluşturuluyor. Ön kısımdaki ürünler LED ekranlardaki grafikler ile kusursuz bir biçimde desteklenerek harika görüntüler elde ediliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.