O Ses Türkiiye'de Gökhan'ı büyüleyen 'İsyan' performansı iizle

O Ses Türkiiye'de Gökhan'ı büyüleyen 'İsyan' performansı iizle

O Ses Türkiye son bölümde eğlenceli dakikalar yaşandı. Sahneye çıkan yarışmacının 'İsyan' parçasını söylemesi ile Gökhan'ın aklına bir video geldi. O videoyu stüdyoda izlettiren Gökhan komik anlara sebep oldu. İşte Gökhan'ın bahsettiği 'İsyan' videosu..

24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'dan katılan bir yarışmacının isyan şarkısını söylemesinin ardından internetten beğendiği bir video'yu izletti. Acun Ilıcalı'nın ekranlara getirdiği video'da Ahmet Parlak isimli bir kişi meyhanede halil sezai'nin ünlü şarkısı İsyan'ı söylüyordu.

 
 
 
HERKES BÜYÜLENDİ
 O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'dan katılan bir yarışmacının isyan şarkısını söylemesinin ardından internetten beğendiği bir video'yu izletti. Acun Ilıcalı'nın ekranlara getirdiği video'da Ahmet Parlak isimli bir kişi meyhanede Halil Sezai'nin ünlü şarkısı İsyan'ı söylüyordu.
 
Geçen sene çekildiği öğrenilen video'yu internette görüp beğendiğini anlatan Gökhan Özoğuz, Ahmet Parlak'ın performansını ve şarkıyı söyleme şeklini çok beğendiğini söyledi. Gökhan'ın bu itirafının ardından Ahmet Parlak'ın önümüzdeki günlerde O Ses Türkiye yarışmasına katılması bekleniyor.
 
JÜRİLER YARIŞIYOR
 
Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye’de”, her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarışıyor. 
 
O Ses Türkiye’de geçen hafta; yarışmacılardan Deyiş Devran Kılıç, “Bir Derdim Var” şarkısını seslendirdi. Deyiş Devran Kılıç, sesini beğenen jüri üyeleri Ebru Gündeş ve Murat Boz arasından Ebru Gündeş’i seçti. 
 
Jüri üyeleri bu akşam hangi sesleri beğenecek, hangi yarışmacıları takımlarına alacak? 
 
O Ses Türkiye'nin 24 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde Gökhan, Halil Sezai'nin sevilen şarkısı İsyan'ın internette paylaşılan farklı bir versiyonunu izleyicilere seyrettirdi.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.