Kraliyet Ailesi'ni anlatan Harry & Meghan Netflix 2022'nin son çeyreğindeki bugüne kadarki en başarılı ikinci belgeseli oldu

Kraliyet Ailesi'ni anlatan Harry & Meghan Netflix 2022'nin son çeyreğindeki bugüne kadarki en başarılı ikinci belgeseli oldu

Netflix 2022'nin son çeyreğindeki 7,7 milyonluk abone artış sayesinde yılı kazançla kapattı. Dijital yayın platformu son çeyrek rakamları dışında öne çıkan dizi ve belgeselleri de açıkladı.

Netflix, 2022'nin 4'üncü çeyreğine ait bilançosunu açıkladı. Buna göre, şirketin geçen yılın son çeyreğinde elde ettiği gelir bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,9 artışla 7,9 milyar dolara çıktı. Dijital yayın platformunun  aynı dönemdeki abone sayısı ise 4,5 milyon beklentisini aşarak 7,7 milyon arttı. Dünya genelinde abone sayısının 230,8 milyona ulaştığını duyuran Netflix son çeyrek rakamlarıyla aynı gün yıla damga vuran belgesellerini de duyurdu. 

harry-meghan-netflix-2022.jpg
İngiltere Prensi Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın unvanlarından vazgeçişlerinden, medya şiddetine kadar tüm olan biteni anlattıkları Harry & Meghan dijital yayın platformunun tarihindeki en başarılı ikinci belgeseli oldu. İlk 28 günkü izlenme saatlerine bakıldığında, Wednesday Netflix'in şimdiye kadarki en popüler üçüncü dizisi, Glass Onion en popüler dördüncü filmi olarak kayıtlara geçti. 

harry-meghan-netflix.jpg

Kraliyet Ailesi'nin eski üyeleri Harry & Meghan'ın ardından bir projeyle daha Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Live to Lead isimli belgeselde yer alacak olan Sussex'ler bu defa dünyada fark yaratan liderler ve aktivistlerle ilgili röportaj verecek. Live to Lead isimli belgesel yayıncı Geoff Blackwell tarafından yaratılıp yönetilen ve Harry & Meghan'ın yapım şirketleri Archewell Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılığını üstlendiği bir Nelson Mandela Vakfı projesi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.