Kertenkele 35. Bölüm Full İzle ATV

Kertenkele 35. Bölüm Full İzle ATV

ATV ekranının eğlenceli dizisi Kertenkele 35. son bölmü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde, bir yıl sonra hastanede uyanan Kertenkele yeni bir hayata başladı. Peki Zehra bu durumu nasıl karşıladı? İşte Kertenkele 35. son bölümünden detaylar...

Kardeşini ve sevdiği kadını kurtarmak için hayatını tehlikeye atan Kertenkele bir yıl sonra hastanede gözlerini bambaşka bir hayata açar ve kendini özel bir kolejdeki haylaz öğrencilerin olduğu bir sınıfta din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak bulur.
 
Diğer yanda, Zehra geçen bir yıl içinde evliliğe çok yaklaşmıştır. Dedesinin yakın bir dostunun oğlu ile evlenmek üzeredir. Betül ise abisinin kaybını hala kabullenememiştir. Abisinin yasını tutan Betül, Semih'in ısrarlı evlilik tekliflerine direnmektedir.
 
Kertenkele takıntısı yüzünden Hale'nin boşadığı Ünsal ise her yerde Kertenkele'yi aramakta, onun hayaliyle boğuşmaktadır. Kertenkele'nin intikamını almaya yemin etmiş olan Deli Kenan, Sokrat'ın peşine düşmüştür. Herkesin öldüğünü sandığı Kertenkele ise bütün bunlardan habersiz farklı bir hayatın kahramanı olarak yeni kimliğine alışma çabası vermektedir.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.