Can Bonomo'nun Eurovision şarkısı klibi

Can Bonomo'nun Eurovision şarkısı klibi

Can Bonomo'nun Eurovision parçası Love Me Back'in klibi ilk kez TRT Müzik'te yayınlandı..

57. Eurovision Şarkı Yarışması temsilcimiz Can Bonomo, Eurovision'da seslendireceği 'Love Me Back'in klip çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Bir denizcinin denize olan tutkusunu ve bir kadına olan aşkını anlatan "Love Me Back"in klibinin yönetmenliğini Can Saban yaptı.

Genç şarkıcının yarışmada seslendireceği şarkıya çekilen klip, ilk kez TRT Müzik ekranlarında yayınlandı. Bir çok otorite tarafından beğenilen şarkıdan çok, klipteki göz işareti konuşulmaya başlandı. Öyle ki bu işaretin dünyanın en gizli örgütü olarak gösterilen Illuminati örgütüne ait olduğu öne sürülüyor.

 

İşte klipteki o işaret

MADONNA VE SERTAB DA KULLANMIŞTI

Daha önce Eurovision'a katılarak birinci olan Sertab Erener dahil dünyaca ünlü Lady Gaga, Madonna gibi şarkıcıların da kliplerinde bu işaretleri kullandığı iddia edilmişti.

GİZLİ ILLUMINATI ÖRGÜTÜ

Latince kökenli olan Illuminati kelimesinin Türkçe'deki karşılığı 'aydınlanmış'.. Tarihteki adıyla Bavyeralı Illuminati, Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş gizli bir cemiyet. Modern Illuminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur. Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak tanımlıyor..

YÖNETMEN, ŞARKININ ARANJÖRÜ CAN SABAN

Klibin yönetmen koltuğunda aynı zamanda Love Me Back parçasının aranjörü olan Can Saban var. ARRI Alexa kamera ile çekilen klibin görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel yaptı. Klibin stil danışmanlığını Umut Eker yaptı. Eurovision klibi, İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası, Pendik Marina ve Yerebatan Sarnıcı'nda 3 farklı konseptten oluşan setlerde çekildi.

KLİP ÇEKİMİ 2 GÜN SÜRDÜ

2 günde gerçekleştirilen çekimlerin ilk gününde 18 saat çalışan ekip, 2. gün çekimlerini 22 saatte tamamladı. 80'dan fazla oyuncu ile çekilen klipte rol alan oyuncuların tamamı Can Bonomo ve ekibinin arkadaşlarından oluşuyor. Love Me Back klibinin setinde 70'in üzerinde prodüksiyon ekibi çalıştı. Çekimin ilk günü en kalabalık 'Cümbüş' sahnesi İstanbul Üniversitesi'nin rektörlük binasında çekildi. 'Cümbüş' sahnesindeki orkestra oyuncuları, çekimler için gerçek müzisyenlerden 1 hafta boyunca eğitim aldı.

2. gün, 'Açık Denizlerdeki Gemi' sahnesi için, Pendik Marina'da demirlemiş özel yapım bir gemi olan Kybele tercih edildi. Çekimin 2. Günü gece çekimleri, özel izinler ile hazırlanan Yerebatan Sarnıcı'nda çekildi. Bu sahnede Bonomo'ya yakın arkadaşları olan MULTITAP grubu oyuncu olarak eşlik etti. Çekimler boyunca yaklaşık 200 kostüm kullanıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.