Yıldız ve Gençler Atletizm İL Birinciliği Sona Erdi

Yıldız ve Gençler Atletizm İL Birinciliği Sona Erdi

Rize'de Yıldız ve Gençler Atletizm İl Birinciliği Sona Erdi

 2015–2016 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar ve Genç Erkekler Bay-Bayan Atletizm İl Birinciliği müsabakaları 26 Okuldan 150 sporcunun katılımı ile 01 Aralık 2015 tarihinde Rize Atletizm Tesisleri Mevkiinde yapıldı.

Müsabakalar sonunda Genç Erkekler Kategorisinde İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Kızlarda Ardeşen METEM Lisesi, İl Birincisi olurken  Yıldız Erkekler Kategorisinde  İkizdere Atatürk Orta Okulu ve Yıldız Bayanlarda Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu  rakiplerini yenerek İl Birincisi Oldu.

Müsabakalar sonrası Kupa töreni yapıldı. Takımlara Kupa ve madalyalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK,  Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Atletizm İl Temsilcisi Yasin ÇAKMACI ve Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa AYDIN tarafından verildi.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK  “ ilimizi adına düzenlenen atletizm müsabakalarında dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyor ve onları bu müsabakalara hazırlayan Öğretmenlerimizi canı gönülden kutlayarak teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye giren sporcularımızı ileriki günlerde katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.