Vardar: Hedefimiz şampiyonluk

Vardar: Hedefimiz şampiyonluk

Beşiktaşlı yönetici Vardar, "Hedefimiz şampiyonluk ve şampiyon olmak için böyle maçları kazanmamız gerekiyor" dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetim  kurulu üyesi Mete Vardar, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, şampiyonluk için  Çaykur Rizespor deplasmanından mutlaka kazanarak dönmek zorunda olduklarını  söyledi.
 
Vardar, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda bir restoranda  gazetecilerle bir araya geldi. Yemek sonrası, çelik halatlarla bağlanarak dağdan  inilen bir aktivite olan "zipline" yapan gazetecilerin oldukça heyecanlandıkları  gözlendi.
 
Mete Vardar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Rize'de dostları  olduğunu ve çok keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile oynadıkları maç ile  ligde oynayacakları maç arasında çok fark olacağını ifade eden Vardar, "Takım  olarak hazır ve konsantre olmuş durumdayız. Maç bizim için olduğu kadar Çaykur  Rizespor için de çok önemli. Her iki takım da bu maça çok farklı bakıyor" dedi.
 
Şampiyonluk yarışının çekişmeli geçtiğini ve her maçın çok zor  olduğunu vurgulayan Vardar, "İnşallah güzelliklerinin konuşulduğu bir maç  seyrederiz ve sonuçta Beşiktaş'ın kazandığı bir maç olur. Hedefimiz şampiyonluk  ve şampiyon olmak için böyle maçları kazanmamız gerekiyor. Rize'den üç puanla  dönmek istiyoruz" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.