Türkiye’nin Gelişip Güçlenmesi Devam Edecek

Türkiye’nin Gelişip Güçlenmesi Devam Edecek

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize şehir merkezinde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde, “Güçlenen ve büyüyen Türkiye’yi engellemek istiyorlar” dedi.

Vatandaşlarla buluşup istişarelere devam eden Ayar’a karşılaştığı bir esnaf, “Bu seçim, istikrar, huzur ve memleketimizin bekası için çok büyük bir önem arz etmektedir” şeklinde düşüncelerini aktardı.

Günlerdir ilçeleri ve köyleri dolaştıklarını belirten Ayar, “İnsanlarımızın bizlere olan teveccühünü bizlere olan yaklaşımlarından çok net anlayabiliyoruz. Çok güzel bir tabloyu, 1 Kasım’da Rize’mizde ve Türkiye’mizde hep beraber yaşayacağız” dedi.

“ESKİ TÜRKİYE’DE DEĞİLİZ, O PLANLAR İŞ YAPMIYOR”

Seçimler öncesinde ülkeyi karıştırmak ve huzuru bozmak isteyenlerin olduğunu ifade eden Ayar, “Her seçim öncesinde olduğu gibi bazı mihraklar düğmeye basıyorlar. Artık eski Türkiye’de değiliz. O düğmeler eskisi kadar iş yapıyor,  bunu anlamış olmaları lazım. Maalesef terör masum canları alıyor ve bu hepimizi üzüyor. Biz çok güçlü ve dünyaya yön veren bir milletiz. Bunu yönetimlerimize de yansıtmak durumundayız” diye konuştu.


“YAŞANAN OLAYLAR GELİŞMEYİ ENGELLEMEYE YÖNELİKTİR’’

Ayar, “Son senelerde geldiğimiz noktada bir takım mihraklar endişelenmiştir. Terör olayları ve yaşadığımız bütün olumsuzluklar bu gelişmeyi engellemeye yöneliktir. Bunları aşacağız. Türkiye, güçlü bir devlettir. Başındaki insanlar, basiretli insanlardır. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda olan ülkemizde, bunlar istedikleri gibi at oynatamayacaklar. Bunu onların da anlamaya başladığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.