RUMDER'den Rize'de Uyuşturucu Konferansı

RUMDER'den Rize'de Uyuşturucu Konferansı

Rize Uyuşturucuyla Mücadele Derneği (RUMDER) Rize'de gün geçtikçe artan madde bağımlılığına dikkat çekmek için eski narkotik polisi ve bağımlılık danışmanı Emniyet Müdürü Zafer Ercan’ı Rize’ye getiriyor.

 Rengarenk Organizasyonun organizesiyle Rize Uyuşturucuyla Mücadele Derneği (RUMDER) tarafından 10 Haziran Cuma günü Rize’de "İnsana Sonsuz, Maddeye Sıfır Tolerans" konulu konferas düzenlenecek.

İstanbul Narkotik Şubede 5 yıl süreyle Sokak Timleri Operasyon ekipler Amirliği’nde ekip amiri olarak sokaklarda perakende uyuşturucu satışı ile mücadele eden ve bu çalışmalarıyla çok yakından tanıdığı bağımlıların dünyasına girerek uyuşturucuyla mücadele konusunda bir çok kitaba imza atan Zafer Ercan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans, Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonunda 10 Haziran Cuma günü Saat: 14.30’da düzenlenecek.

Konferansa katılacaklara Zafer Ercan’ın “Naylon Fiyaka” adlı Türkiye’nin ilk narkotik polisiye romanı hediye edilecek. Ayrıca, romanın özetini çıkararak organizasyon firmasına ulaştıran kişilerin “Rengarenk Rize Kültür Gezisi” İle ödüllendirileceği bildirildi.

Konferansın sonunda ise Ercan, imza gününe katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.