Rize’nin Yeni Belediye Başkanı

Rize’nin Yeni Belediye Başkanı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrencilere belediye başkanlığını sembolik olarak devretti.

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrencilere belediye başkanlığını sembolik olarak devretti. Başkanlık koltuğuna Denizciler Orta Okulu 6. Sınıf öğrencisi Tuğçe Aksu oturdu.

Denizciler Orta Okulu öğrencileri Tuğçe Aksu ve Berke Bereli öğretmenleriyle birlikte Başkan Kasap’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kasap, başkanlık görevini Tuğçe Aksu’ya teslim ederek istek ve önerileri dinledi.

Temsili yeni Başkan Tuğçe Aksu, ilk iş olarak belediye fen işleri müdürlüğünü arayarak okullarının çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi.



Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap kendisini ziyarete gelen öğrencilerin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, kendilerine gelecekte hayırlı ve başarılı bir yaşam diledi.

Başkan Kasap, ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye etti. Öğrencilere ziyaretlerinde okul müdürleri ve öğretmenleri eşlik etti.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.