Rizeli İş Adamından Öğrencilere Yardım Eli…

Rizeli İş Adamından Öğrencilere Yardım Eli…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rizeli İş adamı Mustafa Bursalı’nın İstiklal İlköğretim okulunda öğrencilere dağıtılan kıyafet yardım programına katıldı.

  İş dünyasında İstanbul ve Rize’de faaliyet gösteren Çay Petrol ve LUKOIL Petrol yetkilisi Rizeli İşadamı Mustafa Bursalı, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencileri desteklemek amacıyla yaptığı yardımlara bu yıl da devam etti.

İstiklal İlköğretim Okulunda yapılan yardım programına Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş,Tophane Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali  ve Öğrenci  velileri  katıldı. Yardım dağıtımı Okul Müdürü Mehmet Yazıcı’nın konuşmaları ile başladı.

Okul Müdürü Yazıcı’nın konuşmalarını yapmak üzere takdim ettiği Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Öğrenci velilerine hitaben şu ifadelere yer verdi. “Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde Rize Belediyesi olarak vatandaşlarımıza katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ayrıca okullarımızın ihtiyaçlarını giderme açısından belediye olarak bizimle ilgili olan konularda elimizden geldiğince okullarımıza yardımcı olma gayreti içerisinde ihtiyaçlara katkıda bulunuyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde olmaya çalışıyoruz. Bugün Çay Petrol ve LUKOIL Petrol yetkilisi  iş adamı Mustafa Bursalı ve firma yetkililerimizin de katkıları ile siz değerli öğrencilerimize hediyeler takdim etmek için buradayız. Burada olmaktan mutluluk duyuyor, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ise, “Memleketlerinde okuyan öğrencileri her yıl hatırlayıp sevindiren iş adamı Mustafa Bursalı’ya teşekkür etti.

İş Adamı Mustafa Bursalı ise, program sonunda kendilerine kapılarını açan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul İdareci ve  Öğretmenlerine, Sosyal belediyecilik adına katkıda bulunan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkür etti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.