Rizeiler kimleri aday görmek istiyor

Rizeiler kimleri aday görmek istiyor

2. Anket çalışmasının çarpıcı sonuçları açıklandı

Çay Televizyonu 2015 seçimleri öncesi Rize’ye yönelik 2. Anket çalışmasını tamamlayıp sonuçlarını açıkladı. Rize ili genelinde toplam 900 kişi üzerinde birebir görüşme yöntemiyle yapılan katılımcılar 2 soruya da Hasan Karal cevabı verdi.
Rize Milletvekili olarak kimi görmek istersiniz sorusuna cevap veren vatandaşlar Rize Merkez ve Çayeli’nde Hasan Karal’ı Ardeşen ilçesinde İmdat Sütlüoğlu’nu, Pazar ilçesinde ise Süleyman Basa’yı 1. Olarak seçti. Rize’de kimleri Milletvekili olarak görmek istersiniz sorusuna verilen cevaplarda da birinciler değişmezken 900 kişi üzerinde yapılan anket çalışmasının detayları şu şekilde oluştu. Anket çalışmasında Rize Milletvekili Hasan Karal 1. Olurken Muhalefet cephesinin lideri ise MHP Rize Milletvekili adayı Cem Kazmaz olarak netleşti. Katılımcılar verdikleri birbirinden farklı cevaplarda adaylar konusunda düşüncelerinin netleşmediğini gösterirken özellikle 3’lü tercihlerde yüzlerce ayrı formül üretildi.


Pazar ilçesinde 100 kişi üzerinde yapılan anket çalışmasında tekli ve 3’lü tercihlerde katılımcılardan alınan cevaplar ilginç bir tablo oluşturdu. Pazar ilçesinde Ankara Rize Dernekler Federasyonu Eski Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa her iki alanda da 1. Olurken Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 2. Oldu.

Ardeşen ilçesinde ise Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu 1. Ak Parti Eski il Başkan Yardımcısı Avukat Harun Mertoğlu 2. Oldu.
Çayeli’nde ki anket çalışmasında ise Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 1. Rize eski il başkanı Hikmet Ayar 2. Oldu. Çayeli’nde ki tablonun detayları şu şekilde.


Rize merkezde 500 kişi üzerinde yapılan Anket çalışmasında Hasan Karal 1. , Halil Bakırcı 2. Temel Kotil ise 3. Oldu. İş adamı Hüseyin Atılgan’ın 6. Olduğu anketin çarpıcı sonuçları şu şekilde oluştu.
Rize ili genelinde 900 kişiyi kapsayan ankette AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 1. Olurken Halil Bakırcı 2. Temel Kotil 3. İmdat Sütlüoğlu ise 4. Oldu.


 





anket site paylaşan: caytvhaber

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.