Rize’den Karayazı’ya Uzanan Yardım Eli

Rize’den Karayazı’ya Uzanan Yardım Eli

Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay Kulübü; “merhamet edene Allah da merhamet eder” kutlu sözünden yola çıkarak yardım elini Erzurum Karayazı Aydınsu Köyü Aydınsu İlkokulu’na uzattı.

 Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay Kulübü ; “merhamet edene Allah da merhamet eder” kutlu sözünden yola çıkarak yardım elini Erzurum Karayazı Aydınsu Köyü Aydınsu İlkokulu’na uzattı.  



    Ecdadımızın asırlardır yaptığı gibi ihtiyaç sahibinin yanında, elden ne geliyorsa, yapılması gereken neyse onu yapmak adına sağlam adımlarla yol alan Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,kar soğuk demeden okul yoluna düşen yüreği sıcacık kardeşlerine,kışlık  giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.


 
     Okul Kurucu Müdürü Yaşar Keskin ; “Sahip olduğumuz toprak parçasının vazgeçilmez vatanımız olduğu idraki ile , bu topraklar üzerinde “oku”maya çalışan her bireye el uzatmaya , gücümüz nispetince birlik olup yardım etmeye devam edeceğiz.


 
  Bu inanç ve gayretle çalışan,emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.