Rize Masterler Lige Hazır

Rize Masterler Lige Hazır

Türkiye Masterler Ve Veteranlar Futbol Federasyonu Liginde İstanbul’da Kurulan Rize Masterler Takımı Tamamen Rizeli Futbolculardan Oluşuyor. 13 Haftalık Lig Periyotuna Hazırlanan Takım Oyuncuları Gurbetteki Karadenizlilerden Destek Bekliyor.

 Yaklaşık 3 yıldır devam eden Türkiye Masterler ve veteranlar futbol federasyonu organizesinde gerçekleştirilen futbol liginde İstanbul da kurulan Rize masterler futbol takımı liglerin başlamasını bekliyor.

Yaptıkları idmanlarla lige hazırlanan ve tamamı Rizeli futbolcu ve yöneticilerden oluşan takım 13 hafta boyunca zorlu maçlara çıkacak.

Takımı genel kaptanı İsmail Albayrak 5 yönetici ve 25 futbolcu ile bu lige mücadele ettiklerini Karadenizlilerden takımlarını desteklemelerini beklediklerini söyledi.
Takımın hem başkanlığını yapan hem de futbolcusu olan Yasin Çavuş oğlu ise zorlu lige öncesi hazırlıklarının devam ettiğini ifade ederek bizler Rize ve çevresinden oluşturduğumuz takım ile bu ligde mücadele ediyoruz dedi.

13 Haftalık zorlu periyotta Rize masterler takımı birbirinden çekişmeli maçlara çıkacak takım oyuncuları İstanbul daki Rizelilerden ve Karadenizlilerden destek bekliyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.