Rize Emniyeti Uyuşturucu ve kaçak mazot yakaladı

Rize Emniyeti Uyuşturucu ve kaçak mazot yakaladı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yapmış olduğu çalışmalar sonucunda 11.05.2017 günü sabah saatlerde ilimize yolcu otobüsü ile uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşılmış, ekipler 11.05.2017 günü Reşadiye Mahallesinde 12…. plakalı bir yolcu otobüsünden inen iki şüpheli şahsın bagajlarında yapılan kontrolde valiz içerisinde beyaz renkli jelatine sarılmış vaziyette toplam ağırlığı 4200 gr. Gelen esrar maddesi ele geçiril

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yapmış olduğu çalışmalar sonucunda 11.05.2017 günü sabah saatlerde ilimize yolcu otobüsü ile uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşılmış, ekipler 11.05.2017 günü Reşadiye Mahallesinde 12…. plakalı bir yolcu otobüsünden inen iki şüpheli şahsın bagajlarında yapılan kontrolde valiz içerisinde beyaz renkli jelatine sarılmış vaziyette toplam ağırlığı 4200 gr. Gelen esrar maddesi ele geçirildi..



             Şüpheliler P.C. ve A.C. isimli şahıslar gözaltına alınmış ve haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan işlem yapılmış olup, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


 
Ayrıca Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü  tarafından yapılan çalışmalarda bir otobüsten bidonlara mazot boşaltıldığı tespit edilmiş, yapılan kontrollerde 10 bidon içerisinde toplam 544 lt. kaçak mazot ve elektrikli pompa tertibatı ele geçirilmiş, olayın şüphelisi M.Y. ve A.A. isimli şahıslara gerekli adli işlemler yapılmıştır.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.