Polis memuru Yıldırım Karaduman için Rize'de Tören Düzenlendi

Polis memuru Yıldırım Karaduman için Rize'de Tören Düzenlendi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Karaduman için Rize'de tören düzenlendi.Törene Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Karaduman (48) için Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karaduman için 13 yıl görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Buradaki törene ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu da katıldı.

Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, törende yaptığı konuşmada, Karaduman'ın Rize'de sevilen bir kişilik olduğunu belirtti. Çakıcı "Hiç kimseyi kırmadı. Herkes tarafından çok sevilen ve büyük saygı gören bir kişilikti. Ömrünün 25 yılını devlet hizmetinde geçirdi. Biz haklarımızı helal ediyoruz. Ondan da bizlere haklarını helal etmesini istiyoruz" dedi.

Yapılan duanın ardından Karaduman'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konularak, toprağa verilmek üzere memleketi Amasya'ya gönderildi.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.