MHP GÜNEYSU KÖY MAHALLE TOPLANTISI

MHP GÜNEYSU KÖY MAHALLE TOPLANTISI

Mhp Güneysu İlçe Başkanı Kazım KARA köy ve mahalle temsilcileriyle hafta sonu bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

 Mhp Güneysu İlçe Başkanı Kazım KARA köy ve mahalle temsilcileriyle hafta sonu bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

 

Mhp İl Başkanı Serkan BİRBEN’in de katılımıyla gerçekleşsen toplantıya yoğun katılım sağlandığı gözlendi.

 

Toplantıya Adacami Mahallesi,Aşağı Kiremit Mahallesi,Birlik Mahallesi,Eskicami Mahallesi,Küçükcami Mahallesi,Merkez Mahallesi,Ulucami Mahallesi,Asmalıırmak Köyü,Ballıdere Köyü,Başaran Köyü,Başköy Köyü,Bulutlu Köyü,Çamlıca Köyü,Dumankaya Köyü,Güneli Köyü,Gürgen Köyü,İslahiye Köyü,Kıbledağı Köyü,Kiremit Köyü,Ortaköy Köyü,Selamet Köyü,Tepebaşı Köyü mahalleleri ve köylerinin temsilcileri ile Mhp Rize Güneysu ilçe yöneticileri katılıdı.

 

Mhp Güneyse İlçe Başkanı Kazım KARA: “Parti yöneticilerimiz ile birlikte geceli gündüzlü çalışmamız neticesinde bugünlere geldik.Tüm köy ve mahallelerimizle seçime haziriz.Bizim için seçimin ertesi günü de yeni seçim dönemi için hazırlık dönemidir. Bunun için seçim stardı diye bir şey bilmiyoruz.Partimiz MHP’yi KIZILELMA’YA ULAŞTIRMAK İÇİN geceli gündüzlü çalışmalarımız yılmadan devam edecektir.”dedi.

Programa partililere hitap eden BAŞKAN BİRBEN burada köy mahalle temsilcilerinin  önemine vurgu yaptı.”Köy  ve mahalle temsilcilerini çok önemsiyoruz. Köy mahalle temsilcileri teşkilatın kılcal damarlarıdır.Vücudumuzda kılcal damarlar olmazsa nasılki kaliteli bir yaşam süremeyiz, köy ve mahalle temsilcileride olmadan kaliteli bir teşkilat yapımız olamaz.”dedi.

Türk-İslam Ülküsüne inanan bizlerin nihayi hedefi Ülkemizi KIZILELMAYA ulaştırmaktır. Bu hedefe ulaşacağımız ilk adım köy ve mahalle temsilcilerimizle geçiyor.Köy ve mahalle temsilcilerimiz sayesin de en ucra kösedeki Ülkü sevdamız MHP seçmenimize ulaşacağız.”dedi.

Program karşılıklı istişarelerde bulunarak sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.