Kış Turizm Uzmanları Rize'de İnceleme Yaptı

Kış Turizm Uzmanları Rize'de İnceleme Yaptı

Kış Turizm Uzmanları Şener Şen ve Ulaş Karagüllü Petran ve Çifteköprü bölgelerinde inceleme yaptı. Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi Master Planı için gerekli ödeneğin temin edilip ihale sürecinin başlatılmasının planlandığı belirtildi.

    Rize'ye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı kış turizm uzmanları Şener Şen ve Ulaş Karagüllü, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Enver Toprak ve Şube Müdür V. Zafer Şençoruh ile birlikte Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi ve çevresinde havadan ve karadan inceleme yaptılar. Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanları tarafından ayrıca İkizdere Cimil Başköy bölgesi ile İkizdere Petran ve Çifteköprü bölgelerinde de incelemeler yapıldı.  

  Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Müdürlük personeli ve uzmanlarla birlikte gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi Master Planı için gerekli ödeneğin temin edilip ihale sürecinin başlatılmasının planlandığı belirtildi.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.