KAYA; KÜSTAH HOLLANDA HÜKÜMETİ

KAYA; KÜSTAH HOLLANDA HÜKÜMETİ

Evet küstah Hollanda Hükümeti diyoruz; Çünkü dün Türkiye Cumhuriyeti bakanına yapılan uygulama, yüzbinlerce Türk komşusu ve arkadaşı olan Hollanda' lı insanların bile tepkisini çekmiştir diye düşünüyoruz.

 Evet  küstah Hollanda Hükümeti diyoruz; Çünkü Türkiye Cumhuriyeti bakanına yapılan uygulama, yüzbinlerce Türk komşusu ve arkadaşı olan Hollanda' lı insanların bile tepkisini çekmiştir diye düşünüyoruz. 

Türkiye Cumhuriyetini temsil eden bir bakanın, Türkiye toprağı sayılan konsolosluk binasına gitmesine izin verilmemesi,karşısına bir Hollanda Hükümeti yetkilisinin çıkmadan,polisin müdahalesi ile karşı karşıya kalması,sizi içeri atarız gibi söylemlerin Türkiye Cumhuriyeti bakanına söylenmesi tamamen küstahlıktır. 
 
Medeni olduğunu söyleyen Hollanda bu çağdışı saygısız tutumu ile aslında Türklere karşı içinde sakladığı pisliği kusmuştur.
Bizler milliyetçi- ülkücü camia olarak,Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin verdiği tepki ve talimatlardan da anlaşılabileceği gibi,
Hangi siyasi partiden olursa olsun Türkiye Cumhuriyetini temsil eden bir bürokratımıza yapılan saygısızlık ,Türk milletine ve Türk Devletine yapılmıştır sayarız ve hiçbir siyasi hesap yapmadan Devletimizin yanında saf tutarız.
Devletimizden,yapılan bu küstahlığa karşı gerekli yaptırımların yapılmasını istiyor ve bekliyoruz.


 
BÜLENT KAYA
MHP RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.