Karal Ve Kasap  Seçmenlerle Buluştu

Karal Ve Kasap Seçmenlerle Buluştu

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Sahil Camii’nde sabah namazının ardından vatandaşlarla kahvaltı edip seçim çalışmalarına başladı.

   Sabah Namazını Sahil Camii’nde eda eden Milletvekili Karal ve Belediye Başkanı Kasap’a  Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, AK Parti ilçe Başkanı Sadettin Türüt, İl Başkan Yardımcısı İsmail Kosif, Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Yeğen,  Bilgin Kopuz,  Partililer ve vatandaşlar kahvaltıda eşlik etti.

Sahil Camii lokalinde vatandaşlarla bir süre sohbet edildikten sonra  Engindere Mahallesinde bulunan  Hal esnafı  ziyaret edildi.

Hal’de bulunan vatandaşların  ve Hal esnafının soruları ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Karal ve Başkan Kasap, “AK Parti olarak ülkemizin selameti için Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız gibi memleketini ve milletini seven liderlerimiz ile 1 Kasım’da güçlü bir siyasi irade ve istikrarlı bir ekonomi ile yolumuza devam edeceğiz” dediler. Milletvekili Karal, 4 Ekim’de Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanan Seçim Beyannamesinden önemli konuları Hal esnafı ve vatandaşlarla paylaştı.


 

Milletvekili Karal ve Başkan Kasap, Cumhuriyet Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla buluşmak üzere Hal esnafı ile vedalaştı.










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.