Karal Aday Adaylığı İçin Başvurdu

Karal Aday Adaylığı İçin Başvurdu

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal aday adaylığı için il başkanlığına dosyasını teslim etti.

 Rize”nin sorunlarını yerinde inceleyen ve çözüm üretmekte gecikmeyen Rize AK Parti Milletvekili Hasan Karal Aday adaylık başvurusunu sessizce yaptı.

   Bir dönem önce AK Parti”den Milletvekili olan Hasan Karal 7 Haziran”da yapılacak olan Milletvekilliği seçimi öncesi aday adaylığı dosyasını il Başkanı Muhammet Avcı”ya teslim etti. Rize”den adaylık düşündüğünü söyleyen Karal” Taktir görülürse yine Rize”den aday olmak istiyorum. Halkımızın büyük bir teveccuhu var, yeniden Rize halkına hizmet etmek istiyorum” dedi.

    Başvuru dosyasını il başkanı Muhammet Avcı”ya teslim ettiğini söyleyen Karal “ Rize”de çok sayıda arkadaşımız hizmet yarışına girmek istedi, tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

İŞTE RİZE'DEN ADAY ADAYLIK LİSTESİ

     Rekor kırıldı

Geçtiğimiz dönemde Milletvekilliği için 17 aday adayı yarışırken 7 Hazıran da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için 22 dolayında Rize il başkanlığına müracaat olduğu bildirildi.  İl Başkanı Muhammet Avcı il dışından dosya gönderenler olduğunu belirterek” Eski rekoru yeniledik, daha önce 17 olan rekor şimdi 22 ye çıktı” dedi.

İŞTE RİZE'DEN ADAY ADAYLIK LİSTESİ




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.