Hava durumu için yeni alarm kar geliyor!

Hava durumu için yeni alarm kar geliyor!

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere meteoroloji yeni uyarı verdi. Sabah saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış bugün ve yarın etkili. Doğu illerde ise kar yağışı bekleniyor. Kars, Ağrı, Ardahan ve Erzurum için kar yağışı uyarısı

  Sıcaklıkların düşmesi ile biröok ilde kar yağışı bekleniyor. Bugün yani 17 Ekim hava durumu tahminleribe göre Kars, Ardağani Erzurum ve Ardahan'da kar yağışı etkili olacak.
Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak.

ARTVİN VE RİZE'YE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Rize çevresi ile Artvin'in kıyı ilçelerinde gece saatlerinde başlayacak çok kuvvetli yağışların, yarın saat 15.00'e kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi.


İSTANBUL HAVA DURUMU YENİ UYARI GELDİ

İSTANBUL hava durumu son tahmin meteoroloji açıkladı. Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış bugün yer yer etkisini arttıracak. Sağanak yağışların yarın da etkili olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.