Galip Koç'tan MHP ye ziyaret

Galip Koç'tan MHP ye ziyaret

Rize Bakallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Galip Koç ve Yönetim Kurulu üyelerinden MHP İl Başkanı Serkan Birbene ziyaret

 Rize Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Galip Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.MHP Rize İl Başkanı SERKAN BİRBEN’i makamında ziyaret eden Galip Koç,çalışmaları hakkında bilgi verdi.



Büyük sermayeli marketler karşısında tutunamayan mahalle ve köy bakkallarının geleceğinden endişe duyduklarını ifade Galip Koç;yakın zamanda Bakkallarla ilgili yasal düzenlemeler yapılmazsa bu mesleğin artık yapılamaz bir hal alacağına dikkat çekmek istiyorum dedi.Mahallenin BAKKAL AMCASI maalesef ki zor durumda.Bu durumdan bir çıkış yolu bulmak için ben ve yönetim kuruluna aday olan arkadaşlar elimizi taşın altına sokmaya karar vererek bu yola çıktık.Biliyoruz ki kendimizi siyasilere ifade edemez ve desteklerini alamazsak elde edeceğimiz sonuçlar kalıcı değil kısa vadeli günü kurtaran çalışmalar olur.
Teknik destek almış olduğumuz Danışmanlık firması ile yaptığımız çalışmanın sonucunda özellikle ucuz mal alımı ve kurumsal kimlik kazanmak adına AB Hibe fonları ve KOSGEB destekleri olduğunu öğrendik.Bizlerde bu konuda yoğunlaşarak geniş çaplı bir proje hazırladık.Halk gözünde fiyatı pahalı olan bakkalların satış rakamlarını aşağı çekerek ve kurumsal alt yapıları(tabela,barkot) tamamlayarak Bakkal Amcayı yeniden canlandırmayı amaçlıyoruz dedi.  
Sunumu dikkatlice dinleyerek notlar alan MHP İl Başkanı BİRBEN;alt yapısı güçlü, dersine iyi çalışmış, niyeti hayr olan bir ekip ve zafere inanmış bir yönetim kadrosu gördüğümü ifade etmek istiyorum. Yönetime aday olan bu ekip ve derdini bizimle paylaşan herkesin derdine elimizden geldiğince çare bulmak tabi ki siyasilerin işi. Fakat konunun muhatapları olan odalar, sendikalar, dernekler de çalışma yaparak raporlar hazırlayarak siyasileri bilgilendirmeli ve işin içinde olanlar olarak çözüm yolları hakkında fikirlerini ifade etmeleri gerekmektedir.
 

 
Çocukluğumuzun bakkal amcası; mahallenin bekçi, postacısı, koyu sohbetlerin döndüğü tezgahtarı  ve kötü gün dostu güzel insanları idi. Ben halen daha aynı özelliklerini muhafaza ettiklerini biliyorum. Fakat günümüzde insanların pahalı buldukları yada şartlar dolayısıyla daha az tercih ettikleri BAKKAL AMCAMIZA ilgisiz kalmamız düşünülemez. Elimizden gelen ne olursa yapmaya hazırız diyen BİRBEN;17 ŞUBAT ta yapılacak seçimlerde siz ve yönetiminize başarılar dilerim dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.