ÇAYKUR REKORA DOYMUYOR - ANALİZ HABER

ÇAYKUR REKORA DOYMUYOR - ANALİZ HABER

685 BİN TON YAŞ ÇAY SATIN ALAN ÇAYKUR’UN HEDEFİ DÜNYA PAZARI

 685 BİN TON YAŞ ÇAY SATIN ALAN ÇAYKUR’UN HEDEFİ DÜNYA PAZARI

 
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 2016 yılı Yaş Çay Kampanyasını rekorla tamamlamaya hazırlanıyor. 22 Ekim tarihine kadar devam etmesi beklenen kampanyada bugüne kadar 685 bin ton yaş çay satın alan ÇAYKUR üreticileri yine mutlu etti. 

 
İmdat Sütlüoğlu’nun Genel Müdürlüğünü yaptığı çaykur , çalışmalarıyla hem üreticilerin hem de sektör temsilcilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.  3. Sürgün yaş çay alımlarında son bölüme yaklaşılırken alımlarda bugüne kadar 685 bin ton yaş çay mubayaa yaptı.

 
Yaş çay alımlarına 2 Mayıs Pazartesi günü başlayan ve bugüne kadar 685 bin ton yaş çay alımı yapan ÇAYKUR üreticilerin güven kaynağı olmayı sürdürüyor.  Yaş çay alımlarında geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sektörün belirleyicisi olan ÇAYKUR aynı zamanda üreticilerin özel sektöre karşı adeta güvencesi halinde. Bazı firmaların belirlenen fiyat altında çay satın almasını engelleyerek üreticilerin emeklerinin karşılığını almasını da sağlayan ÇAYKUR kuru çay satışlarında da yeni pazarlar kazanıyor. 

 
Geçen yıl 681 bin ton yaş çay satın alan ÇAYKUR kuru çay çeşitliliği ile dünya pazarında yerini sağlamlaştırıyor. İmdat Sütlüoğlu’nun göreve başlamasının ardından bir çok yeniliği devreye sokan ÇAYKUR beyaz çayla dikkatleri üzerine çekti. Sağlık açısından da hekimlerin önerdiği beyaz çayı organik olarak yetiştiren ÇAYKUR hem ambalaj hem de çeşitlilikte çağın gereksinimlerine ayak uydurmayı başardı. 
 
Kurumsal olarak bir çok yeni uygulamayı devreye sokan Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü steva bitkisiyle de farklı bir pazara açılmaya hazırlanıyor. Dünya pazarında yeni alanlar kazanan ÇAYKUR Türkiye’den sonra Dünya’nın da en iyi çay markası olma hedefinde.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.