Çaykur İşçi Alımı Yapacak İmdat Sütlüoğlu 3500 Kişi Alınacak Dedi

Çaykur İşçi Alımı Yapacak İmdat Sütlüoğlu 3500 Kişi Alınacak Dedi

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Çaykur'a işçi alımı ile ilgili açıklama yaptı. Sütlüoğlu 4300 kişi almak istediklerini fakat 3500 işçi alımı için izin verdiklerinin belirtti.

  Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu 2014 yılı genel değerlendirmesinde bulunan Sütlüoğlu Rizelinin merakla beklediği işçi alımı yapılacak mı sorusuna cevap verdi. Bir çok basın toplantısında işçiye ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Sütlüoğlu :"4300 Kişi almak için başvurduk fakat 3500 işçi alımı için onay çıktı, Eksper, teknik personel ve düz işçi alımları yapacağız geçtiğimiz yıl özel bir firmaya verdiğimiz yükleme işinde çıkan sorunlardan dolayı bu yıl yükleme işini de Çaykur kendi bünyesinde yapacak." dedi

https://www.caytvhaber.com/haber/rize/imdat-sutluoglundan-isci-alimi-ile-ilgili-aciklama/18161.html






 
Çaykur İşçi Alımı 2015. Çaykur Kaç işçi alacak. Çaykur 2015'de 3500 işçi alacak. İmdat Sütlüoğlu işçi alacaklarını açıkladı. İmdat Sütlüoğlu işçi alınacağı söyledi. Çaykur işçi alımı. Çaykur işçi alacakmı 2015. Çaykurda işöi alımı yapılacakmı. Çaykur işçi alımı ne zaman yapacak. Çaykur kaç işçi alacak. çaykur ne zaman işçi alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.