ÇAYELİ YAMANTÜRK ORTAOKULUNDAN RESİM YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ

ÇAYELİ YAMANTÜRK ORTAOKULUNDAN RESİM YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlemiş olduğu 21 okul ve 82 özel yetenekli öğrencinin katıldığı resim yarışmasında Çayeli Yamantürk Ortaokulu öğrencisi (7/F) Zehra BİLGİN il birincisi oldu. Okul müdürü Zafer GÜNGÖR, Öğrenci Zehra BİLGİN ve Koordinatör öğretmen İlyas GÖR Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

 Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlemiş olduğu 21 okul ve 82 özel yetenekli öğrencinin katıldığı resim yarışmasında Çayeli Yamantürk Ortaokulu öğrencisi (7/F)  Zehra BİLGİN il birincisi oldu.



Okul müdürü Zafer GÜNGÖR, Öğrenci Zehra BİLGİN ve Koordinatör öğretmen İlyas GÖR Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN konuşmasında daha öncesinde de Türkiye üçüncülüğü ile ilçemizi onurlandıran Yamantürk Ortaokulu öğrencisi   Zehra BİLGİN’i başarısından dolayı tebrik etti. Bu başarıda emeği olan ve öğrencimizi sınava hazırlayan Görsel Sanatlar öğretmeni İlyas GÖR´e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.