Banko'dan Bakan İpek'e Ziyaret

Banko'dan Bakan İpek'e Ziyaret

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Rizeli Avukat Meltem Banko, Rizeli Adalet Bakanı Kenan İpek’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili genel seçimleri nedeniyle istifa eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yerine 7 Mart tarihi itibariyle Adalet Bakanı olarak yeni görevine başlayan Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’e Rizeli hemşerisi Ak Parti  Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Rizeli Avukat Meltem Banko, tebrik ziyaretinde bulunarak, İpek’e yeni görevinde başarılar diledi.

Cuma günü gerçekleşen ziyarette Bakan İpek, hemşerisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, aday adaylığı sürecindeki seçim çalışmalarında hemşerisi Av. Banko’ya başarılar diledi.

Avukat Meltem Banko, 2010 yılında Hukuk Fakültesinden mezun olmuş ve stajının ardından mesleğine avukat olarak devam etmiştir. Gerek sosyal sorumluluk projelerinde üstlendiği aktif rol gerekse sivil toplum örgütleri ile birlikte yürüttüğü projeler ile kendini tanıtmış olup, internet hukuku alanındaki uygulalama ve çalışmaları ile mesleğini icra etmektedir.

Avç Banko, ayrıca, insan hakları ihlallerini sıfıra indirmek, özellikle özel hayata saygı hakkı ve ifade özgürlüğü haklarının çerçevesinin somut olarak çizilmesi ile özgürlüklerde sınır kavramını belirginleştirmek gayesini gütmekte, özellikle şöhret ve itibarın korunması hakkı çerçevesinde mevcut hak ihlallerinin çözümünde ön ayak olmaya çalışmaktadır.

Akademik hayatına Hacettepe Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim dalında sürdürdüğü lisansüstü eğitimle devam eden Banko, iyi derecede ingilizce bilmektedir.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.