26.Vergi Haftası

26.Vergi Haftası

Bu yıl 26.’sı kutlanan Vergi Haftası nedeniyle, İl Defterdarı Nurettin Dirican başkanlığındaki heyet Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Defterdarlık birim yöneticilerinin katıldığı ziyarette İl Defterdarı Nurettin Dirican, Vali Yazıcı'ya günün anlam ve önemini anlatan mavi ve beyazdan oluşan bir kurdele takarak, destekleri için teşekkür etti.

Toplumda vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını belirten Vali Ersin Yazıcı;  “Bu haftanın sizlere ve tüm Rize’ye hayırlı olmasını diliyor, ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Hepinizin Vergi Haftası’nı kutluyorum” diyerek tüm Maliye teşkilatının Vergi Haftası’nı kutladı.

Vergi Haftası etkinlikleri hakkında Vali Ersin Yazıcı'ya bilgi veren Defterdar Nurettin Dirican, şöyle konuştu: "1990 yılından bu zamana kutladığımız Vergi Haftası'nın 26.’sını bu yıl 23 Şubat-01 Mart tarihleri arasında kutlayacağız. Vergi Haftası çerçevesinde protokol ziyaretleri, meslek odaları ve okul ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Öğrencilere konferanslar ve hediyeler vereceğiz. Yapılan etkinliklerle verginin önemini anlatmaya çalışacağız “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.