Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile Özgürlüğü Keşfedin: İhtiyaca Özel Ek Avantajlar

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile Özgürlüğü Keşfedin: İhtiyaca Özel Ek Avantajlar

Sağlığımız hepimiz için mutlu, huzurlu ve kaliteli bir yaşam sürebilmemiz adına en değerli varlıklarımızdan biridir.

Sağlığımızı korumak ve iyi hâlimizi sürdürebilmek adına nitelikli sağlık hizmetlerine hızlı ve kolay bir erişim çok büyük bir önem taşır. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Genel Sağlık Sigortasının kapsadığı teminatların ötesinde, özel sağlık kurumlarında ve özel hastanelerde sağlık hizmetlerine erişimde bir köprü vazifesi görür. Sağlık sigortası, kaliteli bir sağlık hizmetine çok daha hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlamanıza olanak sunarken bir yandan da bütçenizi korumanızı sağlar.

Ayakta Tedavi Teminatı ile Güvence Altında Olun

Ayakta tedavi; kişinin bir hastaneye yatışı gerekmeksizin, günübirlik hastaneye gelmesiyle gerçekleştirilebilen sağlık hizmetlerini ifade eder. Diğer bir deyişle hasta, polikliniklerde veya muayenehanelerde doktor tarafından yapılan muayene, tetkik, tedavi ve sağlık hizmetlerinden faydalanır. Bu tür hizmetler çoğunlukla hastanın hastanede uzun bir süre kalmasını gerektirmez ve gün içinde tamamlanır.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, ayakta tedavi teminatı ile geniş bir yelpazede sağlık hizmetlerini bünyesinde bulundurur. Doktor muayenesi, röntgen, laboratuvar tetkikleri, fizik tedavi, MR, tomografi gibi birçok tanı ve tedavi işlemi ayakta tedavi kapsamındadır. Ayakta tedavi sayesinde hasta, hastalığın erken teşhisinden tedavi süreçlerine kadar sağlık hizmetlerine hızlı ve etkili bir şekilde erişebilir. Siz de Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile bu imkândan yararlanabilirsiniz.

Yatarak Tedavi Teminatı ile Güvence Altında Olun

Yatarak tedavi, hastanın hastanede belirli bir süre tutulmasını ve bu süre zarfında doktorunun önerdiği tıbbi müdahalelerin hastanede uygulanmasını ifade eder. Yatakta tedavi, hastanın durumu daha ciddi olduğunda, operasyon gerektirdiğinde ya da daha sıkı bir gözetim ve bakım ihtiyacı doğduğunda uygulanır. Hastanın, hastanenin bir odasında yatması ve doktorunun belirttiği tedavilerin uygulanması yatarak tedavi kapsamında bulunur.

Ayrıca Sağlık Sigortası, yatarak tedavileri de teminat kapsamında tutarak hastaneye yatış gerektiren hâller için ayrıca güvence sağlar. Ameliyat ücretleri, kontroller, diyaliz, kemoterapi ve bunun gibi tanı ve tedavi süreçlerinin tümünü kapsar. Böylelikle ani gelişen sağlık sorunlarında en kaliteli sağlık hizmetine erişim sağlamanızı temin eder. Siz de Tamamlayıcı Sağlık Sigortasından faydalanarak tedavi masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

 

Doğum Sigortası ile Mutlu Bir Başlangıç Yapın

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, hamilelerin sağlığını da güvence altına almayı hedeflemektedir. Doğum sigortası teminatı ile hem hamilelik sürecinizde hem de doğum ve sonrası kontrollerinizde Tamamlayıcı sağlık hizmetleri kapsamında sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz. Bu sayede hamilelik ve doğum gibi en özel anlarınızı huzurla geçirebilirsiniz.

Ek Teminatlar ile Poliçeyi İhtiyaca Göre Şekillendirin

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, çok çeşitli ek teminatlar ile poliçenizi ihtiyacınıza göre şekillendirmenize olanak sağlar. Alerji testleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon, işitme testi, psikolojik destek ve psikiyatri, diş sigortası, diyetisyen hizmeti, check-up, acil servis hizmetleri gibi ek teminatları poliçeniz kapsamına alarak erişmek istediğiniz sağlık hizmetlerini daha da genişletme şansına sahip olabilirsiniz.

Özel Hastanelerde Hızlı Hizmet

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası; özel hastanelerde hızlı, kolay ve nitelikli bir hizmet alma olanağı sağlar. Özel hastanelerde kolayca hizmet alarak etkin ve zamanında gerçekleşen tıbbi hizmetlerden siz de faydalanabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası; Genel Sağlık Sigortasının kapsamını oldukça genişleten, sağlık hizmetlerine hızla ve kolayca bir erişimi sağlayan ve bu şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanmada özgürlüğü ve güvenceyi tattıran kolaylaştırıcı bir çözümdür. İhtiyaçlarınıza özgü avantajlar ve sağlanan birçok ek teminat ile hem siz hem de sevdikleriniz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile en hızlı şekilde nitelikli sağlık hizmetlerine erişebilir ve bunun sağladığı avantajların tadını çıkarabilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.