Yeniden Refah Rize’de Projeleriyle hiç ara vermeden Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Yeniden Refah Rize’de Projeleriyle hiç ara vermeden Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEMİL ÇOLAK VE BERABERİNDEKİ HEYET HALK İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.ÇOLAK; YAŞANAN EKONOMİK SIKINTILARDAN DOLAYI EVLENEMEYEN KİŞİLERE EVLENECEK ÇİFTLERE DÜĞÜN ÇEYİZ PAKETİ PROJESİYLE YARDIM EDECEĞİZ DEDİ

Yeniden Refah Partisi Rize’de Projelerine Bir Yenisini Daha Ekledi
Yaklaşan yerel seçimlere 8 gün kala Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Cemil Çolak ve beraberindeki heyet halk ile buluşmaya devam ediyor. Rize Belediye Başkan adayı Cemil Çolak Rize’nin eksiklikleri doğrultusunda, daha önceden olduğu gibi Millî Görüş çizgisinde projeci belediyecilik anlayışı ile Rize’de belediye başkanı olduğunda yapacak olduğu projelerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

rize-yenidne-refah-partisi-12.jpeg

Cemil Çolak gün içerisinde yaptığı ziyaretlerinde
-Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı evlenemeyen kişilere evlenecek çiftlere Düğün Çeyiz Paketi Projesi.
-Rize’nin ekonomisine çok büyük katkısı olacak nerede ise her evde bir bireyin faydalanacağı, işsizliği de ortadan kaldırma adına önemli bir adım olacak olan Meyve Suyu İşleme Tesisi Projesi -Rize Belediyesine ve Rize’nin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak Kent Mobilyaları Projesi 
-Son yıllardaki fahiş fiyat artışı karşısında çay müstahsillerini zor durumda bırakan çay gübresi konusundaki sorunları ortadan kaldıracak en az % 30 daha ucuz fiyatta müstahsile gübre temini için Gübre Fabrikası Projesi.

rize-yenidne-refah-partisi-13.jpeg
Girişimci olmak isteyen ama ofis giderlerinde ve işletme giderlerinde zorluk çekecek olan gençlerin önünü açarak Rize’deki istihdam sorunu ortadan kaldırma adına açıkladığımız Paylaşımlı Ofis Projesi.
-Çocukların hayata sağlıklı adım atabilmeleri adına sadece çocuklar için oluşturulacak olan Çocuk Sineması, Hayata İlk Adım evi Projesi.
-Son olarak açıkladığı Rize Kapalı Semt Pazarı Projelerini ziyaretlerinde vatandaşlar ile paylaştı.
Yeniden Refah Partisi başkan adayı Çolak anlatmış olduğu projeler ve vermiş olduğu vaatler ile Rize’ye ve Rize halkının sorunlarına ne kadar hâkim ve duyarlı olduğunu ortaya koydu ve gittiği her yerde anlattığı bu projelerle dikkat çekerek vatandaşın ilgi, alakasını ve teveccühünü kazanmayı başarmıştır.

rize-yenidne-refah-partisi-14.jpeg
Günün programını Resmî kurumlara yapılan ziyaretlerin ardından, Fener Mahallesi ve Alipaşa Mahallesinde devam eden Yeniden Refah Partisi heyetinde İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci yapmış olduğu açıklamada ‘’ 89’da başlayan Millî Görüş belediyeciliği serüveni, 94’te Türkiye’nin üçte ikisinde devam eden Millî Görüş belediyeciliğini, o ruhu milletimiz Yeniden Refah’la bulabileceğini biliyor. Onun için akın akın Yeniden Refah’a koşuyor. Şehrimizin her köşesini ziyaret ediyor, halkımızla buluşuyor ve sorunlarını dinliyoruz.

rize-yenidne-refah-partisi-15.jpeg

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Rize’de de Yeniden Refah Partisine büyük bir teveccüh olduğunu, gittiğimiz her yerde vatandaşımızdan aldığımız karşılıkta görebiliyoruz. Rize’mizde Millî Görüş Belediyeciliği özlemle beklenmektedir. 31 Mart günü Türkiye’de ve Rize’de birçok belediyeler kazanacağız. Siz değerli hemşerilerimizin teveccühü ve desteğiyle birlikte Rize’nin geleceğine ışık tutma adına Rize’nin beklentilerini karşılayacak kadromuz ile inşallah Rize de 1 Nisan sabahı Yeniden Refah Belediyeciliğine Bismillah diyeceğiz ve yeniden başlayacağız İnşallah. dedi”.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.