Saadet Partisi Rize Belediye Başkanı Muhammet Yıldız;  Eşit ve adil bir sosyal destek mekanizması kuracağız

Saadet Partisi Rize Belediye Başkanı Muhammet Yıldız; Eşit ve adil bir sosyal destek mekanizması kuracağız

SAADET PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET YILDIZ İFTAR SONRASI EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİP SEÇİLDİĞİNDE UYGULAYACAĞI SOSYAL POLİTİKALARI VATANDAŞLARA ANLATIYOR

“Sosyal adalet ve eşitlik, birlikte yaşamanın temel taş­larıdır. Ancak sosyal politikalar ve yardım program­ları konusunda yaşanan sorunlar, bu temel değerlerin sağlam temellere oturtulmasını engellemektedir.” diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “Sosyal yardım sistemlerinin yetersizliği, adaletsiz gelir dağılı­mı, işsizlik ve yoksullukla mücadeledeki eksiklikler, toplumumuzun karşı karşıya olduğu acil sorunlardır.” diye ekledi.

Toplumun korunmasız kesimlerine yönelik yetersiz sosyal destek mekanizmalarının, özellikle ekonomik kriz dönemlerinde bu bireyleri daha da savunmasız hâle getirdiğine değinen Yıldız şunları ekledi:

“Yoksulluk sınırının altında yaşayan ai­lelere, engellilere, yaşlılara ve çocuklara yönelik etkili sosyal yardım programlarının eksikliği, sosyal huzur­suzluğun ve eşitsizliğin artmasına yol açmaktadır. Saadet Partisi olarak eşit ve adil bir sosyal destek mekanizması kuracağız. Adaletimizden kimse şüphe etmeyecek, yıllar boyu bizim adaletimiz anlatılacak.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.